96% от изложбените площи за Drupa 2020 са заети

1058
96% от изложбените площи за Drupa 2020 са заети
Spread the love

Организаторът на Drupa обяви впечатляващи данни за заетите площи по време на изложението през 2020 година. То ще се проведе между 16 и 26 юни в Дюселдорф. 96% от планираните 160 хиляди квадратни метра изложбена площ са заети, което означава, че почти целият изложбен комплекс ще бъде достъпен за посетителите.

Участие са заявили компании от над 40 страни, включително големи световни играчи, по-малки компании и стартиращи фирми.

 


photo: Messe Düsseldorf/ctillmann

Участниците ще бъдат разделени в няколко основни категории, сред които са такива, свързани с: бъдещи технологии, предпечат и печат, материали, оборудване, довършителни процеси и други. Организаторите са убедени, че изложението за пореден път ще покаже динамиката и иновативните възможности на цялата печатна индустрия.

През 2020 година фокусът пада върху опаковките, индустриалния и функционален печат. Ще се маркира потенциалът за растеж на мастиленоструйния печат, водещ до постоянни иновации и развитието на нови продуктови сегменти.
Богата семинарна програма ще бъде разделена в 4 сегмента – touchpoint packaging, Touchpoint 3D fab + print, dna – drupa next и and drupa cube. Те ще насочат вниманието съответно към опаковките, 3D технологиите, бъдещите тенденции и иновации.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.drupa.com

Име: Антон Даскалов

Професионален опит: Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет. Предстои му да се дипломира и по втора специалност – Икономика. Мениджър Маркетинг и продажби в печатница Оптимап принт. Има над 10 годишен опит в сферата на офестовия печат и номерацията. Преди три години въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отоговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Списва фирмения блог на Оптимал принт и следи всички новости в областта на печата.

В свободното си време: спортува и списва личен блог по актуални обществено значими теми.