DTM Print представя новия принтер за печат на цветни етикети

632
DTM Print представя новия принтер за печат на цветни етикети

DTM Print представя новия принтер за печат на цветни етикети Primera LX3000e – първото устройство от този клас, което използва технологията за непрекъснато подаване на мастило (Continuous Ink Supply System).

 

 

Този иновативен принтер за етикети има същите характеристики за качество и надеждност като популярния принтер на Primera LX910e, но също така има три отделни големи (60 мл.) резервоара за мастило, както и икономична печатаща глава, която може да се сменя от клиента (с допълнителни 42 мл. мастило).

За разлика от принтерите с фиксирана печатаща глава, принтерът за цветни етикети LX3000e обикновено веднага започва да печата след пауза и консумира значително по-малко мастило. С тези характеристики и максималната скорост на печат от 114мм за секунда, принтерът осигурява ниска цена на етикет и произвежда висококачествен отпечатък по-бързо и ефективно.

LX3000e също така има чисто нова Big Ink™ система, която може да работи с багрилни или пигментни мастила, оптимизирани за издръжливост, яркост и оптична плътност. Черният цвят е особено плътен и дава отлични резултати върху гланцирани материали за етикети, което не е възможно с черния цвят на базата на пигменти, който други устройства използват. Напечатаните етикети също имат по-висока устойчивост на вода и размазване.

Този принтер на Primera е лек, с малък размер, лесен за използване и енергийно ефективен. Устройството има три години стандартна гаранция. Моделът LX3000e е подходящ за редица сектори, сред които здравеопазване, козметика, хранително-вкусовата индустрия, химическата промишленост и др.

Ако имате въпроси относно новия цветен принтер за етикети на Primera, моля, направете запитване.

За повече информация: Дилком

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.