Epson S40610 вече работи в Български Център за Дизайн

467
Epson S40610 вече работи в Български Център за Дизайн

Това е поредната инсталация на принтер Epson от FACTOR.BG, дългогодишен партньор на врачанската рекламна фирма.

Макар собствениците на фирмата да планират закупуването на безопасен солвентен принтер от японската марка от няколко месеца, решението окончателно е взето при посещението на Дни на независимостта: Поеми контола върху рекламния си печат.

 

Epson SureColor S40610

 

При направените тестове по време на посещението, 4-цветната солвентна машина покрива всички очаквания и става ясно, че по-скъпите модели принтери, като Epson S80610 и S80610L, имат своите предимства и специфични ниши, но от гледна точка на ефективност и съотношение качество на печат, размер на инвестицията, себестойност на печат и гъвкавост, S40610 е ненадминат.

Целта на инвестицията е да се разшири присъствието на Български център за дизайн на пазара на рекламен печат – перфофолио, витрини, автомобилна реклама, банери и постери, но също и да се спечелят позиции на пазара на декоративен печат – фотографии и репродукции върху канава, за хотели, фирми и частни клиенти.

 

Epson S40610
На снимката: Epson S40610 в Български център за дизайн

 

Ралица Маринова, собственик на рекламната фирма, споделя основните мотиви за покупката:

„Желанието ни беше да закупим ефективна и качествена машина, която да се обслужва лесно, да е икономична и достатъчно бърза, за да поеме поръчките ни за печат, дори и след 2 години, до който момент тя трябва да се е изплатила, за да имаме възможност за следваща инвестиция, на още по-високо ниво. За нас най-важното беше да намерим баланса между цена на модела принтер и неговата гъвкавост, при който щяхме да бъдем рентабилни, с бърза възвръщаемост на инвестицията, но и с възможности за разнообразни приложения, които да ни позволят да привличаме нови клиенти, да предлагаме качество без компромиси и да бъдем конкурентни по отношение на срокове и цени за печат.

Нашите клиенти са различни – борим се да сме както на B2B, така и на B2C пазара. Имаме доста успешен бизнес с дигитален печат на текстил – както DTG, така и DTF, благодарение на инвестицията ни в Epson F2000. Разбрахме, че гъвкавостта да можеш да предложиш добри цени за по-големи поръчки от бизнес-клиенти, но и да можеш да реагираш дори и за 1 бройка, поръчна от краен клиент, позволява бърз растеж и добри печалби, дори и във времена, когато несигурността и инфлацията са сериозен фактор.

Избрахме отново Epson и FACTOR.BG, защото предлагат отлично съотношение цена/качество, защото имаме отличен опит с техни продукти, защото разполагат с надежден и адекватен сервиз и защото разполагат с демонстрационни машини и винаги можем да направим тестове в техните шоуруми и да се убедим, че машината отговаря на нуждите ни, преди да сме дали дори и стотинка.
Естествено, сертификатите за безвредност и безопасност – както за клиентите, така и за операторите ни – имат огромно значение за нас. Съвременният солвентнен печат е безопасна и екологична технология с множество предимства, тя не отстъпва на която и да е друга и има своето място днес и в бъдеще!“

 

Георги Чакъров, управител на FACTOR.BG, сподели, че доволните клиенти, които се връщат отново и отново за нови машини, са най-добрата гаранция за качество и отговорно партньорство.
„Макар да няма разлика в отношението ни към който и да е клиент – независимо голям или малък, няма как да скрием, че е удоволствие да се работи с лоялни, но и взискателни партньори, като Български център за дизайн. Благодарим им за доверието – за пореден път!“

 

Освен Epson S40610, като пакетна сделка, Български център за дизайн закупи и машина за нанасяне на оптимизатор Ecofreen MISTER T2 Pro и комплект щанца и преса B-900S, за изработка на персонализрани магнити, на испанската фирма ID GAMAX.

 

 Ecofreen MISTER T2 Pro
На снимката: оптимизатор Ecofreen MISTER T2 Pro и EPSON F2000 в Български център за дизайн
Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.