EPSON представи нови попълнения в гамата от сублимационни принтери – SureColor SC-F6400/6400H

4025
EPSON представи нови попълнения в гамата от сублимационни принтери – SureColor SC-F6400/6400H

Безспорният лидер в производството на сублимационни принтери EPSON, изважда на пазара два нови модела SureColor SC-F6400/6400H, който да заместят предходния SC-F6300. Това е трето поколение принтер за сублимация на EPSON, с работна ширина от 110 см. С EPSON винаги получавате комплексно решение – хардуер, мастила и софтуер от един производител, които са създадени да работят в пълен синхрон. Така винаги се гарантира максимална скорост на печат, без компромиси в качеството.

 

EPSON SureColor SC-F6400/6400H

 

Основните промени, които отличават тези модели от предшественика му са:

  • нова PrecisionCore Micro TFP печатаща глава, която увеличава производителността с около 20%;
  • интегрирана мастилна система с възможност за 6 цвята и по-голям капацитет. Модел SC-F6400 се предлага в цветова комбинация от двоен CMYK, докато при модел SC-F6400H към стандартния CMYK, могат да бъдат добавени по избор и два допълнителни цвята; флуоресцентно жълто и флуоресцентно розово, лайт циан и лайт магента или оранжево и виолетово. И двата модела се доставят стандартно окомплектовани с HdK (High Density Black) – черно с висока наситеност, за постигане на брилянтни резултати.

EPSON SureColor SC-F6400/6400H

 

  • голям 4.7“ сензорен дисплей;

 

 

  • автоматична система, която следи състоянието на дюзите и качеството на печат Nozzle Verification Technology (NVT).

 

EPSON SureColor SC-F6400/6400H

 

За по-голяма гъвкавост, SC-F6400/6400H имат вграден нож, а също и синхронизирано подаващо и навиващо устройство. Това дава възможност за спестяване на медия и време при печат на къси серии.

Софтуерния пакет включва:

  • Epson Edge Print: интуитивен и ефективен инструмент за управление на целия работен процес. Софтуерът е разработен от Epson и осигурява достъп до пълната мощност, присъща на техните широкоформатни принтери. Той осигурява прецизни и винаги точни цветове. Чрез полутоновите модули, се постига възможно най-широка цветова гама. Софтуерът предоставя цялата функционалност на RIP приложение, без нужда от допълнителни разходи. Той е проектиран да бъде лесен за употреба и с кратък период на обучение на персонала. За разлика от много приложения за печат, Edge Print осигурява реална визуализация на екрана, така че операторите да могат да видят как ще изглежда файла преди печат. Обработката на изображението е бързо, като грешките и загубите са сведени до минимум.
  • Epson Cloud Solution PORT: платформа, базирани на облак, която осигурява дистанционен производствен мониторинг в реално време. Тя може да следи оборудването в няколко обекта, или няколко принтера в един обект. Epson Cloud Solution PORT може да бъде достъпен от множество устройства, включително компютри, смартфони и таблети.
  • LFP Accounting Tool: изключително полезен инструмент за автоматично калкулиране на разходите за печат за всяко задание

Със сублимационните принтери на EPSON можете да създавате впечатляващи продукти с уникални дизайни. Независимо дали търсите постоянство в печата при производството на големи обеми спортни облекла или пък изключително качество на сложни детайли за модния или интериорния текстил, EPSON ще оправдае всички Ваши очаквания.

EPSON SureColor SC-F6400H се очаква да бъде наличен за поръчки в края на 2022г.

За допълнителна информация можете да се свържете с Тотем Груп ЕООД – оторизиран дилър и сервизен партньор на EPSON. Фирмата предлага всякакви решения за печат върху текстил, както и богато разнообразие от платове за сублимация – за спортни екипи и бански костюми, рекламни, технически, интериорни и други.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.