Epson SureColor SC-S40610 се включва в екипа на Копирен и Принт център РОЕЛ

110
Epson SureColor SC-S40610 се включва в екипа на Копирен и Принт център РОЕЛ

Надеждността, качественият печат, лесното обслужване и достъпната цена са основните фактори, наклонили везните в полза на японската марка.

Фирма РОЕЛ-98 започва дейността си преди около 30 години и се концентрира в две основни направления –  доставка на канцеларски материали и офис консумативи и копирни и печатни услуги.

През 2007 година внедрена системата за контрол на качеството – ISO 9001-2000, която в последствие надгражда до 9001:2008. Разполага с три собствени търговски обекта на територията на България – Книжарница Роел – Благоевград, Книжарница Роел – София и Копирен и Принт център Роел – София, където Epson S40610 започна работа на 11-ти март, 2024 г.

 

Epson S40610

 

Принтерът допълни модерният машинен парк, за да разшири портфолиото от продукти и услуги, свързани с рекламен печат за външни условия, стикери, постери, декоративен печат за домове, офиси, фирми и изложбени центрове.

Същевременно ще се елиминира използването на външни услуги, което автоматично ще намали себестойността и вероятността от грешки. Ще се съкрати времето за реакция при спешни поръчки, ще станат рентабилни дори и малките поръчки, заради опростяването на процесите и намаляването на времето за изпълнение, респективно разходите за труд, а те са едно от най-сериозните пера в последните години, подценявано по традиция в бранша!

Машината беше доставена и инсталирана от специалист на FACTOR.BG, а първите поръчки вече са отпечатани успешно, а клиентите са впечатлени от качеството на изображенията, както и на текстове с малък размер на буквите!

 

Epson S40610

 

Двугодишната гаранция, която е стандарт за солвентните принтери Epson SureColor-S носи допълнително спокойствие и позволява на екипа на Копирен и Принт център Роел да се концентрира в привличането и обслужването на клиенти.

Екипът на FACTOR.BG пожелава здраве и успешен бизнес на нашите партньори от Копирен и Принт център Роел.

За повече информация относно принтерите Epson SureColor-S серия: factor.bg

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.