Esko, X-Rite, Pantone и Enfocus на един щанд по време на drupa

692
Esko, X-Rite, Pantone и Enfocus на един щанд по време на drupa

Esko, X-Rite, Pantone и Enfocus ще участват съвместно в изложението drupa 2024, представяйки нова интегрирана технологична екосистема ускоряваща процесите на излизане на брандовете на пазара и веригата за доставки на опаковки.

Esko, X-Rite, Pantone и Enfocus

 

Esko ще покаже мултифункционалната платформа sCloud с елементи на изкуствен интелект, както и съществуващите приложения от ArtPro+, ArtiosCAD, Phoenix до Cape Pack и Automation Engine свързани с новата платформа.

X-Rite ще представи Autura Ink – базиран в облака софтуер за формулиране на мастила, който е прост и лесен за използване както от опитни, така и от нови специалисти по мастилата. Използвайки доказаната технология на софтуера InkFormulation на X-Rite, тази платформа рационализира всички аспекти на формулирането, съхранението, одобрението, извличането и контрола на качеството на мастилата за офсетов, флексопечат, дълбок печат и ситопечат.

X-Rite ще обяви и разширени възможности за PantoneLIVE. Най-новото допълнение към пакета от цифрови цветови библиотеки PantoneLIVE, Private Library Manager, е насочено към брандовете за опаковки, които се стремят към щателно уеднаквяване на цветовете в своите продукти и комуникации. С тази нова възможност за добавяне на персонализирани цветове на марката към екосистемата PantoneLIVE брандовете ще могат да използват чисти спектрални стойности по време на производствения процес, за да възпроизвеждат цветовете върху различни субстрати, използвайки различни технологии за печат и видове мастила.

С демонстрации на живо на комбинирания щанд в зала 8B/A12 участниците ще се запознаят с пълния набор от най-новите хардуерни и софтуерни иновации на компаниите.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.