Esstetic Print избра Epson SureColor F6400H

463
Esstetic Print избра Epson SureColor F6400H

Esstetic Print избра Epson SureColor F6400H (Orange + Violet) за отпечатването на брилянтните сублимационни панели ChromaLuxe

Впечатляващата визия на панелите ChromaLuxe и тяхната голяма устойчивост на надраскване и повреждане, без допълнителна защита, на открито и закрито, ги правят уникален избор за фотографи, интериорни дизайнери, архитекти и  производители на уникални мебели.

 

Epson SureColor F6400

 

Новият HDR сублимационен принтер Epson SureColor F6400H е финалният щрих в реализацията на този дълго подготвян проект. Специалните цветове Orange и Violet довеждат до максимум и без това ненадминатите възможности на панелите ChromaLuxe за отпечатване на детайлни, ярки, почти триизмерни изображения, добавящи усещане за лукс във всеки интериор.

Николай Динов, собственик и управител на Esstetic Print сподели за причините за своя избор:

„От доста време се подготвяме за да стартираме с ChromaLuxe, проучвахме нагласите на фотографите и интериорните дизайнери, изчаквахме достигането на определено ниво на съзряване на пазара, за да можем да предложим този уникален продукт, в правилния момент. Макар ясно да е позициониран в луксозния сегмент, ChomaLuxe предлага предимства, които са безспорни и за ежедневна употреба, особено в натоварена среда. Издръжливостта на повърхността и изображението на почти всякакви химически препарати, на замърсители и механични въздействия, решава проблемите, с които се сблъскват другите печатни технологии, при експониране в заведения за бързо хранене, в кухни, в асансьори и обществени пространства.

Преценихме, че моментът е подходящ, за да предложим тези продукти в България. Допълнителен подтик беше и запознаването с новия HDR сублимационен принтер Epson SureColor F6400H, който FACTOR.BG представиха наскоро. Той подхожда идеално на изискванията ни за сублимационен печат с фотографско качество, но и с възможност да възпроизвежда наситени цветни акценти от интериора, за да позволи на интериорните дизайнери да имат едно и също оранжево и в тапицерията на мебелите, и в мебелни панели, и в интериорните декорации – фотографии или графики.

Освен металните фото-панели от алуминий, ChromaLuxe доставя и други материали, които можем да декорираме с нашия принтер – плоскости от MDF, HDF, стомана (за мемо табла), стъклопласт, фенолен филм за производство на ламинирани мебелни плоскости и т.н. Предлагат също и готови плотове за маси, на които просто се сублимира дизайн и се поставят крака, и са готови! Ако добавим и всякакви платове и тапицерии от полиестерна материя, възможностите стават наистина много!

Радваме се, че развиваме нашето дългогодишно сътрудничество с Epson и FACTOR.BG, които са ни доставили над 10 различни принтера – от малък фотопринтер, през най-съвременните DryLab фотомашини, до флагмана в солвентния печат – Epson SureColor S80610!“

 

ChromaLuxe

 

Estetic Print ще представи за пръв път новите продукти ChromaLuxe на специализираният Форум за сватбена и детска фотография на Националната асоциация на сватбените фотографи и видеографи, в края на октомври.
Esstetic Print | The Art of Print

За повече информация за продуктите на ChromaLuxe и за HDR сублимационните принтери Epson SureColor F6400H:
ChromaLuxe Metal Prints
СУБЛИМАЦИОННИ ПРИНТЕРИ EPSON, Фактор България ЕООД (factor.bg)

FACTOR.BG
factor.bg
За демонстрации:
София, ул. Раковски 72
Тел.: 0896 738700, вътр. 3
Иван Дамянов

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.