Билети с отстъпка за Drupa 2016 от януари

2439
Билети с отстъпка за Drupa 2016 от януари

От 2 януари 2016 билетите за достъп до най-голямото изложение за печат и крос-медийни решения ще могат да бъдат поръчани с отстъпки от сайта www.drupa.com.

Билетите с отстъпка за Drupa 2016

 

Събитието ще се проведе от 31 май до 10 юни следващата година в Дюселдорф, Германия. Цената за еднодневен билет, закупен онлайн е 45 вместо 65 евро, 3-дневният пропуск ще може да бъде закупен за 120 вместо 175 евро, а 5-дневен достъп до изложението ще е възможно за 190 вместо 290 евро.

Билетите за Drupa 2016 могат да се използват още за обществения транспорт (автобуси, трамваи, подземна U-bahn и надземна S-bahn железница), а също така за немските железници (2-ра класа) в региона на Дюселдорф и близките райони, сред които са Бон, Кьолн, Дортмунд и други. В допълнение е договорена отстъпка между Düsseldorf Marketing & Tourimus и Deutsche Bahn, с която всички идващи от други градове на Германия ще могат да пътуват до Дюселдорф с влак във втора класа за 99 евро.

От Düsseldorf Marketing & Tourimus са направили и специална секция в сайта си www.duesseldorf-tourismus.de, в която са посочили различни оферти за наличните услуги по транспорт и настаняване.

Източник: www.drupa.com
Текста написа: Антон Даскалов

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/