Българските срещи и покани по време на drupa 2016

2130
Българските срещи и покани по време на drupa 2016

Тук можете да намерите поканите на български доставчици, които ще участват на изложението drupa 2016

От 31 май до 10 юни в Дюселдорф ще можете да се срещнете с колеги по време на най-голямото световно изложение за печат.

Müller Martini представя на щанда по време на drupa многобройни новости, които оптимизират работния поток без човешка намеса като Finishing 4.0, клиентския портал MPOWER, системата за управление на данни и процеси Connex. Разбира се и много оборудване, като влагащо-шиещата машина Primera MC, биндера Alegro Digital, тристранния нож InfiniTrim, концевата шивачка Ventura MC Digital и три нови функции на SigmaLine и др. За информация Дишков Трейдинг ЕООД. Мюлер Мартини се намират на  Hall 02 / A49-1 и A49-2 

 

Графком очаква посетителите на щандовете на фирмите, които представлява. MGI, OKI, INX Digital, Xante, Xante Memjet, vhf, Elitron, THIEME, Natgraph, GRUNIC, SignTronic и др. По  време на изложението също така можете да видите четирицветен дигитален печат директно върху сгънати кутии от вълнообразен картон в тиражи от 1 до 1000, уникални ефекти с топъл печат, металик цветове и UV лакове, 100% дигитално отпечатани, дигитален печат и щанцоване на етикети  и мн др. 

 

Евроинкс Ви канят да посетите щандовете на техните партньори: 
ЕPTA INKS SPA ( Argon Manikin, Visprox, KFG) Hall 3 B 70 – Компанията предлага мастила за ситопечат и ротогравюра.

Pulse Hall 2 A 52 – – предлага мастила(за досег с хранителни продукти), лакове и лепила за флексо и офсетов печат.
За повече контакти Юлиан Шамлиев тел.: 089 9133211 

 

Aдком ще ви посрещне на щанда на японската компания Mutoh – щанд C22 в Палата 9. Ще видите гамата си дигитални печатни решения за:
• производство на рекламни знаци, табели и дисплеи за външна реклама
• директен печат върху плоскости
• директен печат върху сувенири
• сублимационен печат
• директен печат върху плат

Посетителите ще открият уникалните предимства на Mutoh принтерите, произведени в Япония.
На DRUPA Mutoh ще направят премиера на високопроизводителния ValueJet 1638UH – широкоформатен LED UV хибриден принтер с 2 броя шахматно разположени печатащи глави за висококачествен ролен и плосък печат с CMYK, лак и бяло мастило и ширина 162 см.  

 

Поли Тек – официален представител на FUJIFILM –  щанд на FUJIFILM  – A25, зала 8b, с последните новости в дигиталната печатна технология:
За първи път ще бъде представен новият ролен  супер-широкоформатен принтер Acuity LED 3200 R . С максимален печатен формат от 3,2 м, максимална скорост до 110 кв.м/час и  LED сушене, машината допълва гамата на Acuity с превъзходно качество на печат и производителност.
Ще покажем и новата плоскопечатна машина Acuity Select 20 series, при която може да добавите два нови цвята Lc  и Lm. Машината е с допълнителни нови възможности, позволяващи ви друго ниво в качеството на изображението и по-добра производителност.
Ще представим втората генерация на свръх качествената печатна машина Jet Press 720 S, която може да отпечати до 27000 листа за час, формат B2.
Onset – индустриална плоскопечатна машина с производителност до 350 кв.м/час. Машината ще ви впечатли  с изключителни възможности, скорост на печат и качество на изображението.

Коника Минолта – Щандът на Konica Minolta на drupa е A65, зала 8B. Представители на компанията от България ще бъдат там на 3 юни през целия ден.
На един от най-големите щандове на drupа 2016 компанията ще представи идеите си за реални бизнес възможности в различни области, които биха могли да генерират по-големи печалби за клиентите на компанията. Това обхваща всички продукти на Konica Minolta в производствения цифров печат, включително пазари като мастиленоструен печат, етикетното принтиране и маркетинговата автоматизация. Нови продукти като серията bizhub PRESS 1250e и търговският старт на UV листовата дигитална печатна машина KM-1 ще привлекат допълнително вниманието на посетителите. Konica Minolta ще представи и ребрандирането на своите цифрови мастилено-струйни преси като Accurio.

Ксерокс България – Компания Xerox ще бъде представена  на drupa, Hall 8B, Messe Düsseldorf  от 31 май до 10 юни 2016г.
По време на изложението ще бъдат отправени специални, атрактивни за клиентите предложения за технологии и програми за бизнес развитие.
Ще бъдат предложени както нови производствени преси на Xerox, така и решения на компанията за управление на работните процеси, ресурси за бизнес развитие и мултиканален маркетинг като директен мейлинг, хибридна поща, каталози, книги, персонализирани маркетингови приложения, снимки и опаковки. Ще бъдат показани и новите мастилено-струйни преси Xerox Brenva HD Production Inkjet Press и Xerox Trivor 2400 Inkjet Press. За повече информация относно Xerox на drupa, посетете: www.xerox.com/drupa.

EngView Systems – ще посрещаме гости през цялото време на изложението от 31ви май до 10ти юни на щанд D21 в зала 7а.
Продуктът, който ще представяме е нашия специализиран софтуер за разработване на структурни дизайни на опаковки и дисплеи – EngView Package & Display Designer Suite.
Специални отстъпки за всички клиенти по време на изложението.

Анталис ще представи иновативни медии за дигиталнo приложениe на щанда на своя партньор Xerox (Зала 8-B)
Анталис, водещият дистрибутор на хартия в Европа, ще присъства на търговското събитие Drupa от 31 май до 10 юни 2016 в Дюселдорф, което събира всички ключови играчи в екосистемата на дигиталния печат.
Анталис с гордост застава на щанда на партньора си Xerox (Зала 8-B), където ще представи богата гама от хартии и картони от дигиталните си предложения, които позволяват на клиентите да се възползват от настоящите и нужни дигитални приложения, създаващи нови бизнес възможности като дигитално отпечатани опаковки, фотоалбуми, книги и каталози, както и маркетингови услуги. Изчислено е, че световния пазар за дигитален печат ще нарастне от $141 млрд. през 2014 до $291 млрд.  през 2024[1].
Всички медии, които Анталис предлага, са продължително тествани за доказване на отличното представяне при работа с дигитални печатни машини Xerox.  Анталис ще представи своите дигитални гами на щандовете на Xerox, HP Indigo и Konica Minolta.

ФТС България заедно с партньорите ни от MPS Graphics (Дания) имаме удоволствието да Ви покани на щанда на специализираното ERP решение за печатарски компании DynamicsPrint (eGraph) на изложението Drupa 2016 (31 Май-10 Юни 2016г.)
Точните координати на щанда са: Зала 7А, щанд CЕ13, Drupa 2016, Дюселдорф.
Можете да го посетите в удобно Вас време в периода 01-03 Юни 2016г., като за лицето за контакт от страна на DynamicsPrint e Alex Nilson.

Покана от Graphotrade, Христо Петров – в зала 1, щанд B 18  ще бъда там като ЕКСЛУЗИВЕН представител на Щайнеман за България, Румъния и Македония.
Ще се радвам да Ви покажа качеството на дигитален ламинатор във формат B1.
Също така ще се радвам да ви покажа и качествата и на другите брандовете, на които съм представител:

  • CERUTTI GROUP Stand Hall 16 B03 / DURAN MACHINERY Stand Hall 10 D60 – щанците на ИБЕРИКА
  • KOHMANN- лепачо-сгъвачни машини HALL 14 A32
  • SCHMEDT – машини свързани с довършителни процеси в производството на книги – HALL 14 B14
  • KONICA MINOLTA – дигитален лидер- HALL 8b A 65- ще видите новата B2 формат дигитална машина KM1
  • WOHLENBERG – ще можете да видите новия модел Wohlenberg 80 – HALL 14 A32

В сайта ми ще може да виждате актуалното ми местоположение по време на панаира. Мобилен телефон: 00359 882 1111 09- за VIBER и Whatsup и нормален роуминг
SKYPE- потребителско име PETROVDEAL

RISO, представлявани от Сателит България – ще бъде на щанд C20, зала 5.
RISO ще покаже два концептуални мастиленоструйни принтера, предназначени за печат на изключително големи тиражи. RISO T1 – компактен, пълноцветен ролков мастиленоструен принтер, със скорост 42 м./мин. и RISO T2 – високоскоростен, пълноцветен листов мастиленоструен принтер, със скорост 300 стр./мин.
Очакваме ви на нашия щанд по време на drupa 2016, за да Ви демонстрираме иновациите и уникалните възможности на продуктите на RISO.

3М ще бъде в зала 15А, щанд 65
Ще можете да разгледате много материали от продуктовия каталог на компанията – пълна гама от цветни непрозрачни фолиа за брандиране на автомобили, фолиа за дигитален печат и ситопечат, включително фолиа и подложки за светещи знаци.

KOMORI, прдставлявани в България от Булграфика ще бъде на щанд D04 в зала 15 и ще покаже първата си печатна машина Impremia NS40, базирана на революционната нанотехнология на Бени Ланда. Листовата нанографска система Impremia NS40 използва разработеното и патентовано от Бени Ланда мастило на водна основа NanoInk® с пигментни наночастици.

Гед ще присъстват по време на цялото изложение и ще се срещнат с всички колеги и партньори, които желаят да се запознаят с продуктите и марките, които представят в България.

Вижте на кои щандове можете да получите повече информация.

Kodak – Зала 5 / щанд F09 -1
    CTP технологии за всякакви приложения
    Термални и виолетови пластини
    Химия за измиване и почистване на машини
    Дигитални печатни машини на листи и рола
    Софтуер за предпечат, работен поток, електронни монтажи, управление на цвета

Enfocus – Зала 8b / щанд А23
    Софтуер за проверка и корекции на печатни файлове
    Софтуер за автоматизация на обработката на печатни файлове

Hybrid Software – Зала 7А / щанд F41
    Софтуер за редакция на PDF файлове за опаковки
    Софтуер за автоматизация на процесите по обмен да данни между различни системи
    Софтуер за създаване на електронен магазин

Arden Software – Зала 10 / щанд E54
    Софтуер за проектиране и конструиране на опаковки от картон и велпапе
    Цялостен работен поток за създаване, подготвяне и отпечаване на опаковки
    Софтуер за обмен на файлове и коментари с клиенти за опаковки

Epson – Зала 5 / щанд А01-1
    Широкоформатни принтери за печат на фото и арт изделия
    Принтери с вградени спектрофотометри за печат на цветни проби
    Дигитални печатни машини за етикети

CMA Imaging – присъства на щандове на партньори
    Софтуер за цветни проби по международни стандарти
    Софтуер и хардуер за създаване на макети на опаковки
    Медии за сертифицирани цветни проби

Vianord – Зала 5 / щанд B25
    Машини за проявяване и финиширане на флексо и летърпрес клишета

Glunz&Jensen – Зала 5 / щанд C38
    Машини за експонация на пластини

Degraf – Зала 5 / щанд C38
    Машини за проявяване и финиширане на флексо и летърпрес клишета
    Машини за монтиране на клишета

 

Източник: Printguide.info

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.