Виртуално събитие на тема печат на опаковки

246
Виртуално събитие на тема печат на опаковки

БУЛГРАФИКА ви кани на поредната виртуална среща, организирана от KOMORI, която ще се проведе на 25.02.2021 (четвъртък).

 

комори уебинар

 

Фокусът на събитието ще бъдат съвременните решения при производството на опаковки. Ще бъдат включени интервюта, демонстрации на техника и представяне на нови възможности. Ще имате възможност да отправите свои конкретни запитвания в специално организирана Q&A сесия на живо. Ще се запознаете с целите на KOMORI и предизвикателствата пред опаковъчния сегмент.

Детайлно ще бъде представена листовата офсетова машина KOMORI GX40 с всички нейни възможности и предимства, целящи още по-високо представяне в производството на опаковки.

Ще бъде обърнато внимание на решенията за печат на гъвкави опаковки във вариант „рола-лист“, в лицето на KOMORI CHAMBON.

Ще се разгледат гъвкавите възможности на серията гилотини APPRESSIA, която осигурява последните технологии в довършителните процеси. Тяхната цел е прецизност и пълна автоматизация, с оглед  намаляване необходимостта от човешка намеса.

Достъпът до събитието е безплатен и ще се проведе на 25.02.2021 (четвъртък) от 11.00 до 12.00 часа българско време. За да участвате използвате следния линк:

РЕГИСТРАЦИЯ

Ще получите потвърдителен имейл, удостоверяващ успешната ви регистрация.

За повече информация изтеглете PDF тук.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.