Дилком отново ще участва на хранителните изложения в ИЕЦ

319
Дилком отново ще участва на хранителните изложения в ИЕЦ

Tази година Дилком България отново ще вземе участие на международните хранителни изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД & ДРИНК и САЛОН НА ВИНОТО, които ще се проведат от 5-ти до 8-ми октомври в Интер Експо Център, София. Компанията Ви кани да ги посетите на щанд 1С5 в зала 1.

 

дилком на изложение

 

Там ще видите голямо разнообразие от висококачествени етикети, предназначени за различните индустрии, сред които хранително-вкусовата, винарската, фармацевтичната, нехранителната и др. Етикетите са изцяло произведени в тяхната високотехнологична печатна база.

На щанда на Дилком ще може да разгледате и различни марки баркод принтери, принтери за цветни етикети, баркод скенери, етикетиращи машини, автоматични и полуавтоматични апликатори за етикети, както и други продукти за етикетиране и маркиране.

Тази година за първи път ще бъде представена иновативната контролна везна с автоматично залепване на етикети, произведена от италианската фирма Nemesis. Благодарение на везната, поставена на транспортната лента, машината сама измерва теглото на продукта и едновременно с това печата и залепва етикет с информация за теглото на продукта. Системата е изключително подходяща за хранително-вкусовата промишленост. Тя спестява технологично време и намалява риска от грешки.

Дилком ще демонстрират специално разработения от DTM Print принтер „Eddie“. Той е предназначен да печата директно върху широка гама от хранителни продукти. С негова помощ бързо и лесно може да напечатате пълноцветни снимки, текст, лога и персонализирани изображения директно върху сладкарски изделия.

 

 

Заповядайте на щанд 1С5 в зала 1, за да разгледате широката гама от етикети, разнообразието от продукти за маркиране и етикетиране, както и да се подсладите с бисквитки, персонализирани с красив отпечатък създаден пред очите ви.

Повече информация: Дилком

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.