Дилком ще участва на COPIS 2021 и на хранителните изложения

318
Дилком ще участва на COPIS 2021 и на хранителните изложения

Дилком ще участва за поредна година на изложението COPIS – изложение за печатни и рекламни комуникации в България! Изложението ще се състои от 29-ти септември до 1-ви октомври 2021 г. в Интер Експо Център, гр. София.

Екипът на Дилком ще Ви очаква в зала 4, щанд А8, където ще получите рекламни материали на фирма Shiny – световен лидер в механизмите за печати – и ще можете да обсъдите актуални въпроси с екипа на изложението.

Дилком България е официален представител на Shiny за България. Марката се отличава с високо качество и издръжливост, разнообразие от цветове и размери.

Паралелно с COPIS ще се проведат 5 международни изложения на хранително-вкусовата промишленост, където Дилком ще участва с два щанда – Зала 1, щанд 1C3 и Зала 2, щанд 2B6., където ще бъде показано разнообразие от етикети за различни индустрии, произведени в печатната база на компанията, а в зала 1 – продукти за етикетиране и маркиране – етикетни принтери, принтери за цветни етикети, баркод скенери, мастиленоструйни принтери за маркиране, полуавтоматични апликатори за етикети, автоматични етикетиращи машини и други продукти за етикетиране и маркиране на стоки.

Екипът на Дилком ще демонстрира за първи път работа с иновативния принтер „Eddie“, специално създаден от DTM Print за печат директно върху сладкарски изделия. Ще можете да видите устройството в действие, за да разберете как бързо и лесно да печатате пълноцветни снимки, лога, текст и персонализирани изображения върху широка гама от хранителни продукти.

Компанията също ще представи голямо разнообразие от висококачествените термотрансферни ленти за печат на етикети на DNP, техните предимства и отлични свойства и ще раздава безплатни мостри, за да можете сами да се уверите в качеството им.

В Epson ъгъла на щанда на Дилком в зала 2 ще можете също да се запознаете с най-важните новости при цветните принтери за етикети Epson.

Дилком Копис

дилком изложение

Интернет портал за печатни технологии.