Ето какво ще можете да видите на предстоящото събитие на FACTOR.BG

342
Ето какво ще можете да видите на предстоящото събитие на FACTOR.BG

Крафт бира и творчески бизнес – FACTOR.BG представя достъпни възможности за експресна изработка на сувенири, снимки, фотокниги и подвързване на документи.

 

бира Jagerhof

 

Заповядайте на 15-ти юни, 2023 г. (четвъртък), от 10:30 до 18:00 часа в зала Кобург, на хотел Йегерхоф, в гр. Пловдив, където FACTOR.BG ще представи интересни продукти, предназначени за малки, творчески бизнеси, търсещи нови и печеливши пазарни ниши.

Динамичната пазарна обстановка може да осигури предимство за малките и гъвкави творчески бизнеси – рекламни агенции, крафт-ателиета, фотографи, фото-ателиета, дизайнери, фирми за сувенири и подаръци, центрове за копирни услуги и подвързване на документи, печатници, организатори на събития, сватбени агенции, декоратори, флористи, детски центрове, спортни клубове, танцови школи, а също и собственици на атракциони, хотели, заведения, адвокатски и нотариални кантори.

Възможностите за лесна и бърза изработка на персонализирани продукти и експресно отпечатване на снимки по време на спортни, семейни, културни, развлекателни, корпоративни и всякакви други събития, могат да донесат много нови клиенти и приходи, без да се инвестират огромни суми в скъпо оборудване или да се налага наемането на висококвалифициран персонал.

В много случаи творците имат готови изображения, лога, дизайни, в които са вложили труд и време, и те могат да донесат допълнителни приходи, като се използват, за да се отпечатат персонализирани продукти или експресни фотографии на място, веднага. Освен приходите, важно е и удовлетворението на крайния клиент, който получава продукти или услуги, нови за него.

Търсенето на нишови пазари и приложения, които са твърде малки, за да привличат големи играчи, но са интересни за малкия бизнес и предлагат добри възможности за печалба е в основата на подбора на продукти, представяни от FACTOR.BG.

Фокусът е върху три основни елемента, решаващи за успешния бизнес – относително малки, но платежоспособни пазарни ниши, достъпна първоначална инвестиция, лесно и проста изработка на продуктите.
Подбрани са продукти с марките EPSON, OPUS, ID GAMAX, KATANA.

Ето какво ще можете да видите на предстоящото събитие на FACTOR.BG

Професионална техника за експресен фотографски печат по време на събития:
Epson SureLab D1000A – първият DryLab с възможност за печат и на ролки, и на форматирани листове, с автоматичен обръщач на хартията, за двустранен фотографски печат – картички или фотокниги, до А4 формат или панорама до 1 метър.
Epson SureLab D500 – първият специализиран компактен DryLab, проектиран за експресен печат по време на събития, с формат от 9/13 до 10/15. Лек и удобен за пренасяне, със здрав корпус, позволяващ изцяло фронтално обслужване и поставяне на три принтера един върху друг, при нужда от по-висока скорост, различни фотохартии или размери.

Машини и материали за изработване на албуми и фотокниги:

 • Epson SureLab D1000 – професионален DryLab фотопринтер за бърз едностранен и автоматичен двустранен печат до А4
 • Epson EcoTank L8050 – достъпен А4 фотопринтер за цветен фотопечат, с изгодна цена на консумативите
 • Epson EcoTank L18050 – достъпен А3+ фотопринтер за цветен фотопечат, с изгодна цена на консумативите
 • Epson EcoTank L8160 – достъпен А4 фотопринтер за цветен и чернобял печат, върху фотохартии и арт-хартии и канави, с издръжливост на мастилото Claria над 200 години в албум и ниска себестойност на отпечатъка
 • Epson EcoTank L8180 – достъпен А3+ фотопринтер за цветен и чернобял печат, върху фотохартии и арт-хартии и канави, с издръжливост на мастилото Claria над 200 години в албум и ниска себестойност на отпечатъка
 • OPUS Metalbind за подвързване с твърди корици на двустранно-отпечатани листове
 • OPUS Goldcover за топъл/голд печат и персонализиране на корици
 • OPUS системи за изработка на lay-flat фотоблокчета.
 • Фотохартии Katana и Epson за печат на фотокниги и албуми.
 • Експресни фотоалбуми с лепящи страници EasyPhoto

Производство на сувенири – знaчки, магнити, ключодържатели:

 • Комплект ID GAMAX B-900 за изработване на правоъгълни магнити и баджове
 • Комплект ID GAMAX B-700 за изработване на кръгли сувенири с различни диаметри – значки, отварачки, магнити, огледалца, баджове
 • Машини за кръгли сувенири с фиксиран диаметър ID GAMAX B-500
 • Мостри ключодържатели и устройства за изрязване на картинка и сглобяване.
 • Продукти за опаковане и представяне на готовите изделия или мостри.

Експресно подвързване на документи, с мека или твърда подвързия:

 • Машини за подвързване с меки и твърди корици и метално гръбче OPUS Metalbind
 • Машини за подвързване с меки корици OPUS EasyLine
 • Машини за топъл/голд печат
 • Машини за биговане, перфориране и прорязване
 • Различни консумативи, корици HardCover, EasyCover, PouchCover

Разбира се, работата трябва да носи и удоволствие, затова, освен с качествата на машините и продуктите, ще можете да се запознаете и с качествата на крафт-бирата Jagerhoff, доставена от пивоварната Jagerhoff, намираща се на метри от хотела.

Независимо дали възнамерявате да закупите нещо или просто искате да разгледате, за нас ще е удоволствие да се срещнем на живо, да си поговорим за изкуството, бизнеса, плановете за бъдещето и нещата от живота – на чаша студена бира!

Ако не ви се тръгва, можем да си организираме един „производствен“ банкет в бирарията, след приключване на събитието.
Решили сте да нощувате в хотел Jagerhoff – ще получите 20% отстъпка от цените за нощувка, като важни наши гости.

Можете да научите повече за събитието тук – factor.bg/blog-article

Не е задължително да се регистрирате, по всеки начин сте добре дошли, но ако имате регистрация, ще Ви очакваме в удобното за Вас време и ще Ви и обслужим с предимство.
Можете да се регистрирате тук – factor.bg

Очакване Ви!
Екипът на FACTOR.BG

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.