Започна записването за Fespa Awards 2018

983
Започна записването за Fespa Awards 2018

Започна записването за участие за наградите Fespa Awards 2018, които ще бъдат връчени на 16 май по време на гала вечерята на провеждащото се в Берлин изложение FESPA 2018.

Fespa Awards 2018

 

Всеки желаещ може да се включи в надпреварата, изпращайки своите предложения до 26 януари 2018 година, като по този начин докаже технически и иновативни умения пред заинтересовани клиенти.

Участието гарантира престиж и разпознаваемост на компанията в конкретна пазарна ниша с глобално медийно отразяване. Всяка номинация осигурява участие най-малко в три категории – избраната от участника сред 14-те основни, награда на публиката и най-успешен продукт за цялата кампания. Броят на изпратените предложения е неограничен.

За записване е необходимо запознаване с критериите за оценка и попълване на апликационна форма. За взелите участие през минали сезони регистрацията е дори още по-улеснена. Входната такса е 50 евро за членове на FESPA или 100 евро за компании, които не членуват в организацията и се заплаща за всеки отделен продукт. Младежите и студенти на възраст между 16 и 25 години могат да демонстрират своя талант срещу 15 евро на продукт.

През 2017 година в Хамбург участие взеха стотици предложения, а за допълнително вдъхновение може да видите наградените от събитието тук.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.fespaawards.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/