Изложбеното пространство за FESPA Digital 2016 вече е продадено

1173
Изложбеното пространство за FESPA Digital 2016 вече е продадено

FESPA обяви, че местата за изложители на FESPA Digital, European Sign Expo и FESPA Textile 2016 са продадени

fespa digital 2016

По-малко от два месеца преди началото на събитията, които започват на осми март в изложбеният център RAI в Амстердам, Холандия. С площ от 42000 кв. м. FESPA Digital 2016 ще бъде най-голямото събитие, посветено на цифровия печат досега. През 2016 е и десетата годишнина на изложението след първото му издание през 2006 в Амстердам.

European Sign Expo надхвърли очакванията и отбеляза ръст от 250% спрямо първото си издание през 2013. FESPA Textile 2016 е първото събитие, посветено на текстила, което заема две зали.

С повече от 450 изложители, които показват най-новите си решения в областта на широкоформатния дигитален печат, печатът върху текстил, печатът на табели и отпечатани интериорни решения, FESPA Digital 2016 ще е най-цялостната демонстрация на специализирани технологии за печат, продукти и приложения, съчетани с образователно съдържание, демонстрации и събития на живо.

Източник: fespa.com

Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.