Интересно образователно съдържание ще бъде представено на Fespa Digital 2016

830
Интересно образователно съдържание ще бъде представено на Fespa Digital 2016

По време на изложението Fespa Digital 2016, което ще се проведе от 8 до 11 март в Амстердам, ще бъде предложено разнообразно образователно съдържание в помощ на дигиталните печатници.

Fespa Digital 2016

 

Различните теми имат за цел да осигурят ключови познания в областта на цифровите технологии, обвързани с реални примери от живота. Безплатните семинари ще се провеждат през целия период на събитието и всеки посетител може самостоятелно да избере кои от тях да посети.

Специално внимание ще бъде обърнато на широкоформатния дигитален сегмент и важността на управлението на цветовете. В един от семинарите Marco Olivotto ще представи темата за цветовете, при които се срещат проблеми с отпечатването. Ще бъде отделено време и на теми, свързани с печат на етикети, печат върху текстил и продажбите. Няма да бъде подминат и 3D печатът, където ще бъдат разгледана темата за 3D печат на дрехи, представена от Gavin Drake. Друга тема, свързана с текстила ще бъда представена от Justin Hayward. Тя носи заглавието „Тенденции и пазари при дигиталния печат чрез термосублимация”.

Ето какво споделя и Roz McGuinness, регионален директор на FESPA за предстоящото събитие: „Тази година образователната програма има за цел да представи провокиращо мисълта съдържание от професионалисти в индустрията, с което да се помогне на посетителите да идентифицират нови възможности за растеж и разширяване на техния бизнес. Обменът на знания и добри практики са ключови ценности за FESPA и чрез нашата програма можем да осигурим информация за новостите в технологиите и тяхното приложение.”

По време на Fespa Digital 2016 ще се проведе и еднодневна конференция, свързана с печата върху текстил, която е планирана за 8 март. Ще бъде създадена и специална зона за изложители в сферата на печата на знаци и табели.

Източник: www.graphicdisplayworld.com
Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/