Обявиха нови дати за изложението Fespa 2020

123
Обявиха нови дати за изложението Fespa 2020

Нови дати за Феспа 2020

 

Изложението Fespa Global Print Expo 2020 и съпътстващите European Sign Expo и Sportswear Pro, които трябваше да се проведат в Мадрид на 24 – 27 март 2020 година бяха отложени заради корона вируса.

Новите дати, които бяха определени са 6, 7 и 8 октомври 2020 година, а изложението ще се проведе отново в Мадрид. Освен новата дата, прави впечатление и намалените дни, в които ще се проведе Fespa 2020, от четири на три.

Изпълнителния директор на Fespa, Нийл Фелтън каза в изявление: „Въпреки продължаващото влияние, което коронавирусът оказва специално върху печатния сектор, имахме проявен силен интерес от нашата глобална общност.“

„Ето защо, сме изключително доволни да потвърдим, че нашето шоу ще продължи напред на нови променени дати и сме много благодарни на екипа на IFEMA, които подкрепят изцяло решението ни при тези извънредни обстоятелства.“

Fespa ще предоставят допълнителна информация за графика на на новите събития, които предстоят по време на изложението.

Източник: Fespa

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.