Партньорите на Адком по време FESPA

302
Партньорите на Адком по време FESPA

На предстоящото издание на FESPA в 8 различни палати ще участват голяма част от основните партньори на Адком: Adobe, AGFA Graphics, B-Flex, Direct Color Systems, Hanglory group, Inedit, Kiian Digital, Kongsberg, Mutoh, Multicam, Nazdar, Onyx, PigmentInc, RollsRoller, SAi, Sappi, Stahls, STS inks, Transmatic, Valiani, Schulze.

Agfa LogoAGFA Graphics ще представи на своя щанд освен флагмана Jeti Tauro H3300, също така още няколко машини – AvinciCX3200, Oberon RTR3300 с тяхната платформа за управление Asanti.

Agfa Tauro

На щанда (Hall: 3.2 Stand: 3.2-D20) могат да бъдат видени различни индустриални решения като InterioJet в областта на производството на ламинирани плоскости, Alussa при декориране и оформяне на различни продукти от кожа (обувки, чанти, тапицерии и др), индустриални водно-базирани и UV мастила и др.

Повече информация можете да намерите на тяхната специално оформена страница за Fespa.

Kongsberg LogoНа щанда на Kongsberg (Hall 2.2 – Stand C50) ще могат да бъдат видени в действие модели в две от сериите C24 и X24, както и за първи път новия Multicam APEX3r CNC Router от следващо поколение, зареден със стандартни функции, които обикновено са налични при по-скъпи машини.

c64

През 2022 Mutoh отбелязва 70 години Mutoh Japan, 50 години Mutoh Deutschland и 30 години Mutoh Europe, което ги слага в редиците на ветераните, с иновациите и базираните на тях нови модели, Mutoh твърдо стоят в редиците на пионерите в областта на широкоформатния печат.

Mutoh LogoПрез последната година Mutoh изцяло обновихa своята гама от принтери за графични знаци и дисплеи на солвентна и UV база, както и сублимационните принтери, базирани на тяхната нова стабилна платформа XpertJet. В началото на 2022 г. пуснаха XpertJet Pro модели – 1341SRP и 1641SRP , които бяха много положително приети на пазара. Техният RIP VerteLith спечели наградата на EDP в категория RIP и всичко това без съмнение дава много поводи да посетите техния щанд (Hall 1.2 stand C40) на FESPA, където ще бъде представено и най-новото оборудване на Mutoh, произведено в Япония.

Mutoh XpertJet

Mutoh вече предлага своя модел XpertJet 1682SR с двойна глава на ширина 162 см в конфигурация от 8 цвята с оранжеви мастила (C, M, Y, K, Lc, Lm, Lk, Or).
Оранжевото мастило позволява отпечатване на богата гама от червени, оранжеви и жълти нюанси, непостижими с основните CMYK цветове. Благодарение на мастилата Lc и Lm, по-светлите цветове – особено тоновете на кожата и цветовите преливания – ще излязат перфектно. Светло черното мастило предлага предимството, сивите градиенти да се отпечатват много по-добре и без промяна на цвета.

PigmentInc LogoНа щанда (Hall: 27 Stand: 27-B30) които са носителите на марката DTG Digital ще бъдат представени принтерите от новата серия Q Hybrid, които могат да като използват както директни, така и косвени методи за печат на дрехи. Моделите Q1 Hybrid и Q2 Hybrid поставяt нов еталон в производителността на настолните DTG принтери. С тях можете да печатате повече дрехи на час с 2 или 4 печатащи глави, които осигуряват по-бързи скорости на печат при по-високо качество. Q серия ви позволява да разширете гамата от артикули, които можете да декорирате, като използвате технологията DTG и DTF в една платформа за печат.

На FESPA ще бъде и премиерата на новата платформа за DTF печат Q1-T, която ще позволява няколко пъти по-висока скорост на ролки филм за печат чрез DTF технология.

PigmentInc DTF DTG

Част от новите модели са налични в демо центъра на Адком и могат да бъдат демонстрирани

С почти 57-годишен опит в организирането на изложби, Global Print Expo на FESPA се утвърди като водещото изложение за печат в Европа, предоставяйки на посетителите достъп до изложители за широкоформатен цифров, сито и текстилен печат, както и възможността да открият разнообразието и творческия свят на специалния печат.

Посетителите могат да споделят знания, да изследват нови тенденции, да инвестират в нови машини за печат или консумативи, да общуват с хора с единомислие и да открият различни приложения за печат. От края на май 2022 FESPA Global Print Expo ще привлече посетители от широк спектър от специалности, включително производители на рекламни знаци, графични продукти, производители на принтери и машини за рязане и довършителни процеси, както и много други видове оборудване.

Изложението FESPA GLOBAL PRINT EXPO ще се проведе от 31 май до 3 юни 2022г.

Повече информация за представените марки и продукти: Адком

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.