Поръчките за нанографски машини на Landa от drupa са на стойност 450 милиона евро

2125
Поръчките за нанографски машини на Landa от drupa са на стойност 450 милиона евро

За пореден път Landa бе в центъра на събитията на drupa, като този път прие поръчки за своите нанографски машини на стойност 450 милиона евро от всички континенти на света.

drupa

 

На специална пресконференция бяха обявени множество сделки за закупуване на повече от една машина. По време на изложението щандът на компанията беше посетен от около 200 000 души. Презентациите с предварително записване бяха запълнени дни по-рано и посетени от 40 000 души. След всяка демонстрация гостите на изложението се редяха на опашки, за да вземат отпечатък от нанографските машини. Част от коментарите на зрителите бяха: „Страхотно”, „Това променя всичко” и „Ланда е на светлинни години пред останалите”.

Ето какво каза самият Бени Ланда за drupa и резултатите от нея: “drupa 2016 ще бъде запомнена като повратна точка за индустрията в нейното преминаване към цифровия печат. В миналото компаниите, предлагащи цифрово оборудване трябваше да убеждават печатниците, че бъдещето е именно в дигиталния печат. Сега за първи път ситуацията е различна – клиентите сами търсят предимствата му.”

„Всеки си тръгва от drupa с впечатлението, че нанографията ще промени хода на събитията. Това е единственото цифрово решение за мейнстрийм печат с ненадминати възможности за качество, скорост, избор на субстрати и разходи за печат. Това е причината различни доставчици на печатни услуги да закупят нанографски машини от нас. С една дума, за нас drupa беше невероятен успех” Така обобщи постигнатите резултати на drupa изпълнителният директор на Land, Yishai Amir.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.landanano.com

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/