Предстои Adobe MAX 2023

102
Предстои Adobe MAX 2023

От 10 до 12 октомври 2023 година, една от най-големите творчески конференции в Северна Америка, Adobe Max ще бъде домакин на хиляди участници и ще предложи над 300 сесии, лаборатории, семинари, и др. Присъединете се към вашите колеги графични дизайнери, илюстратори, видео оператори, уеб и UX дизайнери, фотографи и творчески директори, като се регистрирате за участие в конференцията!

Без значение дали ще участвате за първи или петнадесети път на MAX 2023, то всеки ще намери нещо ново за себе си. Посетителите на място в Лос Анджелис могат да участват на живо в тридневната конференция, но можете да се включете и онлайн в двудневно събитие, което е предвидено паралелно.

 

Adobe MAX 2023

 

За 2023 г. има някои нови неща, които са обещали организаторите, и които се основават на обратната връзка с участниците от проучването от предишното издание MAX 2022. Какви са те ще разберете на място.

Тази година Creative Park е мястото, където можете да общувате с други творци, лектори и партньори. Научете за най-новите продукти и услуги от експертите на Adobe на щанда Adobe Experience и участвайте в сесиите на Creative Park Theater и минилабораториите. Намерете общност и сътрудничество с колегите си творци, докато участвате в 20-минутни минилаборатории „Съвети и трикове“ между сесиите. Това е чудесна възможност да получите повече практическо съдържание на MAX, което е било най-силно желано през последните години от посетителите.

Каква е програмата и лекторите по време на Adobe Max, можете да прочетете допълнително тук: Adobe Max

Вижте предишни публикации за Adobe Max в Printguide.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.