Състезание по брандиране на Fespa 2015

2053
Състезание по брандиране на Fespa 2015

Специализираното събитие за брандиране с фолио, спонсорирано от 3M ще има 36 участници, които ще се борят за титлата World Wrap Master.

Състезание по брандиране на Fespa 2015

 

Предметите, които ще бъдат брандирани тази година на изложението в Кьолн включват автомобили Opel Adam, двуметрови космически ракети и термокани със скандинавски дизайн от Eva Solo. Тези продукти са подбрани, за да демонстрират сложността на брандирането с фолио отвъд типичното приложение върху автомобили.

„Каните Eva Solo са красиви форми, а причината да барандираме ракети е, че темата тази година е „Открий вселената си от печат.“ И двата предмета поставят предизвикателства пред брандирането, каза отговорникът за новите медии и събитията на Fespa Duncan MacOwan.

В квалификационният кръг между 18-и и 20-и май ще се включат 36 участника. Тези, които преминат успешно квалификациите, ще участват в глобалния конкурс World Wrap Masters заедно с регионалните шампиони от Африка, Бразилия, Франция и Русия. Най-добрите 12 ще отидат на финал, който ще се проведе в последните два дни на шоуто ц21-и и 22-и май).

В допълнение към състезанието, посетителите на Wrap Hub ще имат възможност да опитат да брандират автомобилни врати за определено време.

 

Източник: 2015.fespa.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.