Тотем Груп ще демонстрират на Copis DGEN машина за печат върху памук, както и принтер EPSON с флуоресцентни мастила

224
Тотем Груп ще демонстрират на Copis DGEN машина за печат върху памук, както и принтер EPSON с флуоресцентни мастила

По време на изложението Copis, на щанда на Тотем Груп ще има постоянна демонстрация на принтер за директен печат върху памук с пигментни мастила и с инлайн фиксация. За целта, на разположение на посетителите ще бъде дигитална широкоформатна печатна машина Dgen Teleios Hexa, с възможност за печат до 1,80м.  Доказателство за успеха на бранда Dgen в Европа са множеството вече инсталирани и работещи принтери за печат върху текстил с тази марка.

 

Dgen Teleios Hexa

Като оторизиран дилър и сервизен партньор на Epson, Тотем Груп ще изложат също сублимационен принтер Epson Surecolor SC-F9400H с възможност за печат с допълнителни флуоресцентни мастила. Печатната машина е с производителност до 108,6 м2/ч.

 

Epson Surecolor SC-F9400H

 

Освен за демонстрации, доставчикът Тотем Груп ще бъде на разположение за всякакви въпроси свързани с брандовете, които представляват (Dgen, Epson, Efi, SUMMA и др.), за подробности за технологиите за печат върху текстил, сервизната дейност, която извършват и др. Освен доставчик на дигитално оборудване за печат, Тотем Груп разполагат на склад с всякакви текстили за директен и сублимационен печат- текстили за рекламната индустрия; спортни текстили, текстили за декорация на дома. При интерес, клиентите ще получат мостри и подробно разяснение за начина на печат. Като представител на немската фирма PONGS, те ще ви предложат и решения за вътрешен монтаж на интериорни текстили.

По време на изложението клиентите на Тотем Груп могат да разчитат на специални промоционални условия за покупка на машини, както и удължени гаранционни срокове.

Предварителна регистрация за безплатен достъп до Copis 2021 можете да направите тук.

За повече информация: Тотем Груп ЕООД
Профил на Тотем Груп в каталога Полиграфия Инфо.

Интернет портал за печатни технологии.