Купете билети онлайн за Paperworld

142
Купете билети онлайн за Paperworld

Купете билет онлайн и на по-ниска цена, за да посетите най-голямото изложение за печатни продукти и канцеларски материали.

Paperworld, с уникално разнообразната си продуктова гама, е най-важното място за срещи и източник на вдъхновение за целия сектор – от известни марки на производители до нови международни компании.

 

Тук ще намерите пълен преглед на пазара за канцеларски и офис материали, както и вдъхновяващи презентации за най-новите тенденции и ексклузивни лекции, които предлагат новости по ключовите въпроси на утрешния ден.

 

Близо 1 500 изложители от цял свят ще презентират своите продуктови линии.

Вземете максимума от съпътстващата програма на Paperworld

  • Future Office: Организирани турове, лекции и примери за най-добри практики с акцент върху интелигентни решения
  • Remanexpo с Remcon семинари: Лекции по водещи теми относно аксесоари за принтери, годни за рециклиране
  • Mr. Books & Mrs. Paper – зона с вълнуващи презентации на тема: Paper Poetry
  • Paperworld Trends – вдъхновяващи продуктови гами за утрешния ден

 

 

Източник: messe frankfurt

За контакти: Интер Експо център
тел:  +359 2 965 53 21
info@bulgaria.messefrankfurt.com
www.paperworld.messefrankfurt.com

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.