96% от изложбените площи за Drupa 2020 са заети

1238
96% от изложбените площи за Drupa 2020 са заети

Организаторът на Drupa обяви впечатляващи данни за заетите площи по време на изложението през 2020 година. То ще се проведе между 16 и 26 юни в Дюселдорф. 96% от планираните 160 хиляди квадратни метра изложбена площ са заети, което означава, че почти целият изложбен комплекс ще бъде достъпен за посетителите.

Участие са заявили компании от над 40 страни, включително големи световни играчи, по-малки компании и стартиращи фирми.

 

drupa 2020
photo: Messe Düsseldorf/ctillmann

Участниците ще бъдат разделени в няколко основни категории, сред които са такива, свързани с: бъдещи технологии, предпечат и печат, материали, оборудване, довършителни процеси и други. Организаторите са убедени, че изложението за пореден път ще покаже динамиката и иновативните възможности на цялата печатна индустрия.

През 2020 година фокусът пада върху опаковките, индустриалния и функционален печат. Ще се маркира потенциалът за растеж на мастиленоструйния печат, водещ до постоянни иновации и развитието на нови продуктови сегменти.
Богата семинарна програма ще бъде разделена в 4 сегмента – touchpoint packaging, Touchpoint 3D fab + print, dna – drupa next и and drupa cube. Те ще насочат вниманието съответно към опаковките, 3D технологиите, бъдещите тенденции и иновации.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.drupa.com

Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/