Решения за метализиране и създаване на ефектни и хаптични лакови покрития по време на Labelexpo

280
Решения за метализиране и създаване на ефектни и хаптични лакови покрития по време на Labelexpo

Actega ще демонстрира решения за метализиране заедно със специални, ефектни и хаптични лакови покрития и др., по време изложението на Labelexpo 2023.

Вижте какво ще покаже Actega по време на Labelexpo 2023 (Щанд 6C32):

ECOLEAF – устойчивото и безвредно бъдеще на металните ефекти

На щанда на Actega ще можете да видите демонстрация „на живо“ на модула за постигане на метални ефекти Ecoleaf. Ecoleaf е нов начин за постигане на метални ефекти. Металните люспи Ecoleaf се нанасят върху субстрата само на необходимите места чрез флексо, сито или ink-jet печат, като могат да бъдат и надпечатвани. Постигате забележителен метален, хаптичен или цветови ефект. Процесът е изцяло без пластмаса и елиминира необходимостта от фолио, намалявайки значително CO2 емисиите.

 

ECOLEAF

 

Лакове и цялостни решения за етикетен печат

Actega ще покаже отпечатани мостри на най-новите решения за LED-UV лакове, лакове за многослойни и самозалепващи етикети, лакове за надпечатване на дигитално отпечатани етикети, IML лакове и др. Фокус ще бъдат лаковете с хаптичен и визуален ефект за термосвиваеми ръкави – soft-touch, матов ефект, с релефно изображение и специални UV покрития за вътрешната част на ръкавите.

 

лакове за етикети

 

Signite™ – ефектна декорация върху стъкло

За пръв път на  LabelExpo ще бъде представена Signite™, ефектна декорация върху стъкло, печат без генериране на отпадъци.

 

Signite

Actega ви очаква на Щанд 6C32  по време изложението на Labelexpo 2023, което ще се проведе в Брюксел от 11 до 14 септември 2023 г.

Пълна информация за представянето на Actega по време на Labelexpo вижте тук.

За ваше улеснение можете да направите предварителна регистрация и да запазите час за среща със специалист на Actega за демонстрация тук.

За повече информация:
Друк Партнерс ЕООД
гр. София
бул. Самоковско шосе № 1 в сградата на ТЦ Боила 2 корпус, ет.3
Тел./Факс: 02/ 917 57 00
Тел.: 0896/ 899 559
office@druckpartners.bg

 

Полезно: 

Вижте още публикации свързани с метализиране.

Други новини от Друк Партнерс и Actega.

Какво е хаптичен ефект и тактилен ефект.

Интернет портал за печатни технологии.