Фирма Полистор и Cito ви канят на виртуално изложение

119
Фирма Полистор и Cito ви канят на виртуално изложение

 

Фирма Полистор кани своите партньори да посетят щанда на CITO-SYSTEM GmbH на виртуалното изложение ConneXion 2021.

Виртуалното изложение на компании от сектора производство и печат върху картон и велпапе, ще се проведе на 1-8 юни 2021 г. На щанда ще видите: нови продукти и информация като CITOCLYN, CITO BALANCE PROFILE или най-новото видео на CITO INSIGHT.

 

Как можете да участвате във виртуалното изложение:
Посетителите буквално ще се разходят из залите, където могат да посетят изложбени щандове, да изтеглят информационни брошури за продукти, да гледат видео съдържание и снимки. Могат да участват в текстови, гласови и видео разговори – не само с изложители, но и с други посетители също. Възможно е споделянето на визитки и  информация от изложителите.

Направете регистрация тук.

 

 

През април 2020г. фирма Cito продаде контролния пакет от 51% от компанията на фирма BOBST. Новината за придобиването на Cito от BOBST на български език – тук.

Официален представител на Cito за България е фирма Полистор.

Източник:

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.