Drupa 2016 отвори врати

1785
Drupa 2016 отвори врати

Водещото международно изложение за печат и кросмедийни решения Drupa 2016 отвори врати. През следващите дни до 10 юни под мотото „Touch the future” посетителите ще имат възможност да се запознаят с всички новости, които ще оказват влияние върху печатния и рекламен бранш до следващото подобно събитие.

Drupa 2016 отвори врати

 

Всеки посетител на 19-те изложбени зали в Дюселдорф ще може да се запознае с над 1820 изложители от 54 страни.

От първите часове започнаха редица специални събития на водещите компании в бранша. Началото бе дадено от бляскавата пресконференция на Ланда, на която бе обявена информацията за може би най-голямата сделка за закупуване на до 20 машини от страна на Cimpress, след извършване и приключване на необходимите тестове. Денят продължи с откриващите събития на HP, Konica Minolta, KBA, EFI, MGI и Canon, на които също бяха представени множество иновативни решения и данни за развитието на пазара.

Работното време е между 10 и 18 часа (в почивните дни до 17 часа). Всеки пропуснал да закупи билети за събитието може да го направи на място, като цените са от 65 евро за еднодневен, 175 евро за тридневен и 290 евро за петдневен билет.

Всички новини от събитието могат да бъдат проследени в Twitter, чрез хаштага #drupa2016. Създадени са и приложения за мобилен телефон (Android и iOS), в които потребителите могат да се информират за всички новости, случили се през всеки ден от изложението.

Текста написа: Антон Даскалов
Снимки: Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/