drupa 2020 ще се проведе седмица по-рано от планираното

1299
drupa 2020 ще се проведе седмица по-рано от планираното

Времето за провеждане на най-значимото изложение за печатни технологии drupa през 2020 година ще бъде изтеглено със седмица по-рано от предвателно обявеното.

drupa 2020

 

Началото ще бъде дадено на 16 юни (вторник), а краят ще бъде на 26 юни 2020 година (петък). Основният аргумент за промяната е фактът, че в някои европейски страни, както и различни германски провинции лятната ваканция вече ще бъде започнала по време на първоначално планираните дати (от 23 юни до 3 юли 2020 г.). Чрез промяната от Messe Dusseldorf отговарят на отправените молби от страна, както на изложителите, така и на посетителите.

При първоначално взетото решение през 2016 година, все още датите за почивки не са били планирани и обявени. Според главния изпълнителен директор на Messe Dusseldorf, Werner Dornscheidt изместването на събитието изцяло през месец Юни е полезен ход, който ще бъде в интерес на всички заинтересовани страни.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.drupa.com

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.