Drupa 2020: Messe Düsseldorf ще реконструира южния вход и зала 1

1555
Drupa 2020: Messe Düsseldorf ще реконструира южния вход и зала 1

Предстои цялостна реконструкция и модернизация на южния вход на Messe Düsseldorf, Инвестицията в южната секция на изложбения център е в размер на 140 милиона евро и ще започне през май 2017.

 Drupa 2020: Messe Düsseldorf

 

Новият южен вход цели да осигури модерно излъчване на Messe Düsseldorf директно на брега на Рейн, с гледка към Дюселдорф. Посетителите ще попадат в нова осветена полупрозрачна тента с площ 8000 кв. м. и височина 20 м. Южният вход ще има изцяло остъклена фасада с дължина 100 метра. Пространство от 700 квадратни метра ще осигурява място за всички необходими услуги като каси и гардероби. Ще има и подземен паркинг с 300 места.

Новата Зала 1 ще има площ от 12 000 кв. м, новата зала ще е с размери, подобни на съществуващите 8a и 8b. Тя ще е достъпна през седем входа. Очаква се проектът да бъде завършен до 2019 и Drupa 2020 да се проведе в реконструирания изложбен център.

Източник: пресинформация на Messe Düsseldorf
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.