FACHPACK 2022 – традиции в опаковките

2556
FACHPACK 2022 – традиции в опаковките

Стартира европейското изложение за опаковъчната индустрия FACHPACK 2022. Събитието се провежда в дните 27 – 29 септември 2022 г.

Фокусът на FACHPACK отново ще бъде върху диалога между бизнес партньори и колеги, както и обмена на информация за тенденциите и иновациите в опаковъчната индустрия.

FACHPACK е едно от основните събития в Европа за компании, които произвеждат и използват опаковки. Провежда се в Нюрнберг повече от 40 години. Изложението на опаковките предоставя компактен, но изчерпателен поглед върху всички важни теми от опаковъчната индустрия. Това включва решения за опаковане на продукти за промишлени и потребителски стоки, помощни средства за опаковане и опаковъчни материали, но също така и за производство на опаковки, технологии за опаковане, логистика и системи за опаковане или печат.

 

FACHPACK 2022

 

Ключовата тема за FACHPACK 2022: „Преход в опаковките“
FACHPACK възприема себе си като лидер и има за цел да предложи посока за развитие на сектора. Новата ключова тема за 2022 г. е посветена на мощните тенденции, които в момента оказват влияние върху опаковъчната индустрия. Устойчивостта се изисква не само от закона, но и от потребителите и това води до дълбоки промени в индустрията. Теми като кръговата икономика, дигитализацията и електронната търговия добавят допълнително влияние към цялостната картина. Covid-19 насочи вниманието към хигиената в защитата на продуктите. Освен това, области като онлайн пазаруването и доставките по домовете ще продължат да растат. Какво ще бъде поведението на потребителите при покупка и как това ще се развие в бъдеще? Всички тези теми не са задача само за опаковъчната индустрия, но и предлагат голяма възможност за извършване на промени.

Това издание FACHPACK 2022 има регистрирани над 1100 изложители, сред които има и български участници. Очакват се над 30 000 посетителя от цял свят. FACHPACK е с платен вход и тази година той е 52 Евро за еднодневен достъп. Билетът за достъп за всички дни на изложението е 57 Евро.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.