Fespa 2017 насърчава печатниците да се осмелят да бъдат различни

1089
Fespa 2017 насърчава печатниците да се осмелят да бъдат различни

Слоганът на световното печатно изложение FESPA 2017, което ще се проведе между 8 и 12 май в Хамбург е „Осмели се да печаташ различно”.

Fespa 2017

 

За поредна година в него ще се включат множество изложители, представящи широк спектър от продукти и услуги. Целта на организаторите е чрез изложението посетителите да проучат и идентифицират възможности, чрез които да разширят своите възможности, както и да се запознаят с нови идеи, които в последствие да прилагат в своята дейност.

Предвидени са също голям обем от безплатно съдържание, церемония по раздаване на награди и гала вечеря. Както и в предходните събития ще бъдат обособени три отделни зони, посветени съответно на: ситопечата, дигиталния широкоформатен печат и текстилния печат.

Билетът за FESPA 2017 е вход също и за European Sign Expo, както и за Printeriors. По този начин посетителите ще имат достъп до около 700 международни изложители под един покрив.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.fespa.com

Българската асоциация за съвременна графика и печат
Българската асоциация за съвременна графика и печат (БАСГП) е доброволно, неправителствено и независимо сдружение на производители на сито, дигитален, текстилен и други видове печат, на производители и доставчици на оборудване, технологии и консумативи за такъв печат, и други свързани дейности. БАСГП е пълноправен член на FESPA от септември 2013 година.

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/