Fespa Awards – тази година в Мюнхен

1120
Fespa Awards – тази година в Мюнхен

До 21 декември 2018 можете да запазите своето място за най-бляскавата церемония на Fespa.

 

Гала вечерята по време на церемонията за награждаване на FESPA 2019 ще се проведе на 15 Май в Мюнхен.

Това е финалната част от най-голямата световна надпревара за печат – Fespa награждава най-добрите продукти в печата, разделени в 13 категории.

Ще бъде една бляскава вечер, пълна с фантастична храна, ценни възможности за работа в екип и забавление на живо.

Всички членове на FESPA поучават специална отстъпка от 20% при ранна регистрация със специален код. Ако сте член на Fespa Bulgaria можете да се свържете, за да получите своя код – office@basgp.org.

 

 

Ето и програмата на събитието:

Time:

18:30 – Drinks reception

20:00 – Dinner and Awards

22:00 – Party

Dress code: Black tie or business attire

Всички подробности може да научите от страницата на събитието.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.