FESPA Global Print Expo 2018: Където печатът полита

1616
FESPA Global Print Expo 2018: Където печатът полита

FESPA стартира своята кампания за посетителите на FESPA 2018 Global Print Expo, която ще се проведе в рамките на четири дни от 15 до 18 май 2018 в Берлин, Германия.

 

FESPA Global Print Expo 2018

 

Мотото „Where Print Takes Off“ на кампанията подчертава ролята на FESPA като международна платформа за нови технологии, идеи и приложения в пазарите за цифров широкоформатен печат, ситопечат и печат на текстил.

Заемащо 10 зали в панаира Messe Berlin, който последно бе домакин на събитието през 2007 година, FESPA 2018 ще има цяла зала, посветена на материалите, което отразява критичната роля на иновациите при медиите за осигуряване на диверсификация на приложенията.

FESPA очаква изложението през 2018 да има най-голямата текстилна зона от всяко събитие на FESPA до момента, което отразява нарастващия интерес на пазара към текстилна реклама, мода и декоративен текстил. FESPA 2017 вече показа покачване на броя на изложителите, показващи текстилни приложения, а търсенето продължава да расте, като до този момент, в Берлин вече две отделни зали са посветени на текстилния печат. Посетителите на FESPA 2018 ще имат също достъп до European Sign Expo, специалното събитие на FESPA за непечатна визуална комуникация.

Последното изложение FESPA Global Print Expo в Хамбург през 2017 г. привлече посетители от над 130 страни, като го превърна в най-голямото световно събитие за специалната печатна общност.

Посетителите могат да увеличат стойността на своето посещение на изложението, като участват в образователните и интерактивни представяния на FESPA и като се присъединят към специалните партньорски събития на FESPA в мрежата. Многоканалната маркетингова кампания за FESPA 2018 се фокусира на www.fespaglobalprintexpo.com, онлайн центърът, където посетителите могат да намерят най-актуалната информация за състава на изложителите и представянията по време на изложението. Международните посетители, които летят до Берлин за събитието, могат да се възползват от намалените цени на полетите на официалния партньор на FESPA, Lufthansa. Посетителите трябва да посетят уеб сайта на FESPA 2018 за повече информация, как да се възползват от намалените цени.

Източник: www.printingnews.com
Текста написа: Мария Шабанска

Мария Шабанска

Име: Мария Шабанска

Професионален опит: Завършила специалност “Педагогика” в СУ “Св. Кл. Охридски”, но никога не е работила по специалността. Съдбата я среща с артистични натури и над 10 години работи във фирма за реклама и дизайн. След отделянето от фирмата, с колеги започва самостоятелна дейност, между които и предпечатната подготовка на списание “Опаковки и Печат”.

Настоящи занимания: През последните 5 години работи като редактор на списание “Опаковки и Печат”, за което подбира и превежда научно-технически публикации и материали. Занимава се и с подновяването на информацията на сайта на списанието.

В свободното си време: Ако няма възможност да е сред природата, предпочита хубавата книга.