Fespa Global Print Expo 2020 се отлага

118
Fespa Global Print Expo 2020 се отлага

В светлината на бързо развиващата се ситуация по отношение на COVID-19 в Европа и в тесен диалог с нейните национални асоциации и изложители, днес FESPA взе решението да отложи FESPA Global Print Expo 2020, European Sign Expo 2020 и Sportswear Pro 2020, първоначално планирани да се проведат в Мадрид от 24 до 27 март 2020 г.

Въз основа на обратната връзка от изложителите, FESPA ще разсрочи събитията за по-късна дата, точен график и място, които тепърва ще се определят въз основа на наличността на мястото.

Изпълнителният директор на FESPA Нийл Фелтън обясни: „До тази седмица нашите действия по отношение на COVID-19 – включително превантивните действия, предприети през февруари по отношение на изложителите от Китай, се основаваха на насоките от съответните международни и национални органи, с основна цел – опазване здравето и благополучието на изложителите и посетителите. Въпреки това, в светлината на неотдавнашното разпространение на вируса в определени райони на Европа, ние се консултирахме с нашите заинтересовани страни и заключихме, че е в най-добрия интерес на нашата общност е да отложим събитията до по-късна дата.“

FESPA ще предостави актуализация относно преразгледаните дати на събитията своевременно.

За допълнителна информация, моля свържете се с:

За изложители
Майкъл Райън, Джеймс Форд – FESPA
michael.ryan@fespa.com
james.ford@fespa.com

За посетители
marketing@fespa.com

За FESPA национални асоциации
Шон Холт, Ема Грийн – FESPA
sean.holt@fespa.com
emma.green@fespa.com

Журналисти
Майкъл Грас, Imogen Woods – AD Communications
+44 (0) 1372 464470
mgrass@adcomms.co.uk
iwoods@adcomms.co.uk

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.