Fespa Global Print Expo 2021

315
Fespa Global Print Expo 2021

FESPA Global Print Expo 2021

Fespa Print Global Show ще се проведе в Амстердам през 2021 г. Заради пандемията COVID-19 планираното за октомври 2020г световно изложение в Мадрид се отменя за следващата година.

Изложението ще се проведе в изложбения център RAI в Амстердам, Холандия, от 9-12 март 2021 г. Под неговата шапка са: FESPA Global Print Expo, European Sign Expo и Sportswear Pro. Амстердам е популярна и доказана дестинация за събития на FESPA, като градът е бил домакин на успешни изложения през 2006, 2009 и 2016 г. Достъпността му по сухопътни и железопътни линии от толкова много райони на Северна и Централна Европа ще бъде предимство за много посетители в този момент.

Изпълнителният директор на FESPA Нийл Фелтън съобщи: „През март 2020 г. взехме решението да отложим FESPA Global Print Expo с шест месеца пред настъпващата пандемия и нейните последици за нашите изложители и посетители. Оттогава развитието на COVID-19 е динамично и непредсказуемо. Въпреки че много региони постепенно излизат от извънредното положение, в този момент не можем да сме сигурни, че ще отговорим на очакванията на изложители и посетители на изложението на FESPA, ако го проведем през октомври тази година.

Началото на март 2021 г. е най-добрата алтернатива, даваща време на нашите изложители и посетители да се възстановят, а ние да се подготвим напълно за всички нови оперативни изисквания. Обратната връзка от пазара показва, че изправена пред значителните пазарни предизвикателства през 2020 г., нашата общност ще приветства FESPA Global Print Expo през март 2021 г. като важна платформа за възстановяване на бизнеса и напредъка в началото на следващата година. “

Това ново издание на FESPA Global Print Expo за март 2021 г. ще замени първоначално предвиденото събитие за 2021 г. в Мюнхен, Германия. FESPA ще се върне в Мюнхен през 2022 година.

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.