Fespa Print Census 2023

397
Fespa Print Census 2023

Бъдете част от световното преброяване в рекламното производство през 2023 г.

FESPA Print Census е уникален международно проучване, което събира и споделя пазарна информация. Това е основен инструмент на Fespa за инвестиции в индустрията, предназначен да помогне на нашата международно печатна общност да следва тенденциите в индустрията.

Данните, които се събират и анализират чрез това проучване помага на всеки член на местните асоциации да бъде една стъпка пред конкурентите си, да взема информирани решения и да поддържа дългосрочен растеж на печатния си бизнес.

Този проект изследва световните тенденции в развитието на широкоформатния, дигиталния и ситопечата. Това е най-голямото проучване от този вид в света, като първото издание е публикувано през 2015 г. и се провежда в 64 държави.

 

FESPA Print Census

 

Анкетата е насочена към рекламни производители и отнема около 20 минути за попълване. Всички отговори, получени от това проучване, са поверителни и се използват само за целите на FESPA Print Census.

Като благодарност за участието на всеки попълнил проучването, FESPA предоставя резюме на резултатите и участие в томбола за безплатен вход за следващото FESPA Global Print Expo и European Sign Expo през 2023 г. и две безплатни нощувки в хотел.

Резултатите от преброяването на FESPA ще бъдат публикувани на изложението на FESPA през май 2023 г. За да получите резюмето на преброяването на FESPA, моля, въведете своя имейл адрес в края на проучването.

Как да участвате?
Попълнете анкетата онлайн тук. Има версия на български език.
Посетете щанда на Феспа България 4D/13 по време на COPIS 2022, който ще се проведе от 05 – 08.10.2022  и докато изпиете едно безплатно кафе, попълнете анкетата.

Източник: fespa.bg

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.