Heimtextil Summer Special 2022

284
Heimtextil Summer Special 2022

Международното търговско изложение за текстил ще се проведе в изложбения център messe Frankfurt, Германия от 21 до 24 юни 2022 г.

Heimtextil ще се проведе като еднократно лятно изложение, успоредно с панаирното дуо Techtextil и Texprocess.
Целта на това обединение е изложителите и купувачите да се възползват от ценните синергични ефекти между трите формата на международни търговски панаири.

 

Заради пандемията от COVID-19 и провеждането им през януари, изложенията бяха отложени три пъти. Организаторите се надяват, че изборът на летен месец ще им помогне тази година.
Благодарение на едновременното провеждане на Heimtextil Summer Special с Techtextil и Texprocess, посетителите ще могат за първи път да се запознаят с цялата верига в текстилното производство – от световните тенденции и иновации в дизайна, през производството и възможностите за продажби и доставки.

 

Heimtextil Summer Special ще бъде събитието, очертаващо последните тенденции в дизайна ан текстил.
Techtextil покрива целия спектър от технически текстил, текстил за функционално облекло и текстилни технологии.
Texprocess представя най-новите машини, оборудване, процеси и услуги за производство на облекло и текстил и гъвкави материали.

Какво ще предложи Heimtextil
Място за срещи на индустрията: търговци на едро и дребно, дизайнери, магазини за мебели и спално бельо, интериорни дизайнери и декоратори, архитекти, хотелски екипи и много други лица, вземащи решения.
Ще намерите това, което търсите: от декоративни и мебелни тъкани до текстил за спалня, баня и маса, тапети и слънцезащитни системи.
Големи имена и стартиращи фирми: В допълнение към добре познатите изложители, можете да откриете много обещаващи нови фирми.
Запознайте се с това, какво предстои: Heimtextil Trends ви предоставя глобална прогноза за тенденциите и поглед върху популярните дизайнерски теми.

 

Интернет портал за печатни технологии.