International Consumer Goods Show 2021 – четири изложения на Messe Frankfurt

142
International Consumer Goods Show 2021 – четири изложения на Messe Frankfurt

International Consumer Goods Show 2021 обединява портфолиото от четири изложения на Messe Frankfurt.
То ще събере под един покрив продуктовите изложения Ambiente, Christmasworld и Paperworld от 17 до 20 април 2021 г. като еднократно събитие.

Изложението ще бъде допълнено от Digital Days. Онлайн ще се проведе и Creativeworld, което тази година няма да се провежда на живо. Това сливане, новата дата и хибридният характер на изложенията са продиктувани от пандемията от COVID-19. Организаторите обаче смятат, че синергията на четирите изложения ще доведе до повече ползи за бизнеса в цялата индустрия.

Nothing is forever. And this is for now.
Новият слоган на изложението International Consumer Goods Show 2021.Този формат е уникален и еднократен и ще съчетава микс от три офлайн изложения, едно в дигитален формат и Digital Days в рамките на изложенията.

Според г-жа Nicolette Naumann, вице президент на изложението Ambiente, очакванията за провеждането на изложенията са оптимистични.

„До момента има регистрирани 2 000 посетители от 63 държави и очакванията са след масовата ваксинация броят им да се увеличи значително.“ – допълни г-жа Nicolette Naumann.

 

Съпътстващата програма към изложенията Ambiente, Christmasworld и Paperworld ще бъде Обучителната академия с ценни съвети по актуални теми (напр. брандиране на витрини, интеграция / разширяване на дигиталните услуги и др.). Ще има обособена Зона за таланти за популяризиране на млади дизайнери. Ще има и изложба за негативната награда за плагиатство „Plagiarius“ за особено дръзки имитации. Наградата има за цел да повиши осведомеността при разработването на нови продукти и защитата на марката. Всичко, което се предлага физически, също ще бъде показвано паралелно и на Digital Days в техните стрийминг канали. По този начин виртуалните посетители също участват в изложението.

Тази година Messe Frankfurt  ще дадат приоритет и на двете онлайн платформи, които ще помогнат на изложителите да достигнат до всички посетители, които са избрали да го направят само онлайн.

Nextrade – дигиталният пазар
Новата система за дигитални поръчки и управление на данни за доставчици и търговци на дребно в индустрията за потребителски стоки разширява търговския панаир и позволява да се правят поръчки по всяко време на денонощието, 365 дни в годината.

Conzoom Solutions – платформата за търговци на дребно
Conzoom Solutions е платформа за знания, която предлага на индустрията за потребителски стоки широк спектър от проучвания, презентации на тенденции, семинари и насоки за мястото на продажба. Той предоставя пълен преглед на международното портфолио на Messe Frankfurt в сектора на потребителските стоки – обединява широк спектър от информация за търговците на дребно.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.