Koenig & Bauer ще вземе участие във виртуалната drupa

136
Koenig & Bauer ще вземе участие във виртуалната drupa

We print your world

  • Участие в първото виртуално издание на водещото изложение за печатни технологии
  • Демонстрация на живо на цялостно производство на опаковки с машини от един производител
  • Дигитализацията като добавена стойност в света на печатa
  • Демонстрация на дигитална машина за печат на сгъваеми картонени опаковки VariJET106

Koenig & Bauer ще вземе участие във виртуалната drupa с няколко сесии на живо. Производителят на печатни машини ще представи цялостно производство на опаковки, интелигентни дигитални решения и други свои разработки. Заедно със своя партньор Durst, Koenig & Bauer ще демонстрира за пръв път листовата дигитална машина за печат на сгъваеми картонени кутии VariJET106. Изцяло виртуалното издание на водещото изложение за полиграфия ще се проведе от 20 до 23 април 2021 г.

Фокусът на виртуалната drupа е производството на опаковки. Сгъваеми картонени кутии, велпапе или фолиа – Koenig & Bauer предлагат подходящо решение за всички видове печат. Целият производствен процес – от печат, през щанцоване до лепене и сгъване на опаковки, ще се изпълни на следните машини на Koenig & Bauer:

  • листова офсетова печатна машина Rapida 106 X
  • ротационна щанца CutPRO X 106
  • сгъвачно-лепачна машина Omega Allpro 110

Посетителите ще могат също така да получат информация за печата на опаковки и директна декорация с ролната дигитална печатна машина RotaJET само с едно преминаване на материала през машината, както и за производството на гъвкави опаковки при къси и средни тиражи с флексопечатна машина с централен цилиндър Evo XC. За печат и довършителна обработка на велпапе Koenig & Bauer ще представи своите машини CorruJET, CorruCUT и CorruFLEX.

 

Koenig & Bauer виртуалната drupa

 

Koenig & Bauer ще изнесе презентация за това как свързването на печатните машини в мрежа, използването на изкуствен интелект и услуги, базирани на анализ на данни, може да помогне при оптимизирането на производствените процеси.

За първи път ще бъде демонстрирано на живо производство с новата система за дигитален печат на опаковки VariJET 106. Хибридната система на компанията Koenig & Bauer Durst интегрира доказаната inkjet технология на Durst в платформата на печатните машини за среден формат (70 х 100 cm) Rapida.

„Бихме искали да се срещнем лично с нашите клиенти“, подчертава Dagmar Ringel, ръководител на отдел маркетинг и връзки с обществеността в Koenig & Bauer. „Но след отлагането на drupa миналата година, пандемията от коронавирус през 2021 г. все още изисква алтернативни решения за представяне на нови продукти, дискусии и споделяне на знания в сектора. „С нашата демонстрация на живо, лекция и дискусия от платформата на виртуалната drupa нашите експерти ще споделят част от атмосферата на истинското изложение.“

Официален представител на Koenig & Bauer за България: „Доминов Консуматив“ ЕООДЛого Доминов Консуматив

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.