Komori и manroland също се отказаха от drupa 2021

270
Komori и manroland също се отказаха от drupa 2021

Още два изложителя произвеждащи офсетови печатни машини се отказаха от участие в предстоящото изложение drupa 2021.

От официално съобщение на Komori става ясно, че се отказват от участие заради корона вируса и неговото въздействие върху икономиката на развитите и развиващите се страни, както и потенциалните втора или трета вълна на пандемията.

 

drupa 2021

 

manroland посочват същите причини за отказа си от участие, като посочват, че е непрактично да покажат новите си модели печатни машини в сложната ситуация на Covid-19. От компанията коментират, че ще проведат серия уебинари през предстоящата есен.

От своя страна drupa съкратиха общата продължителност на изложението и сега то ще бъде само девет дни вместо както обикновено единадесет. До момента са се регистрирали като участници над 1500 компании. За сравнение с 2016 година, през която са взели участие 1823 фирми изложители.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.