Miraclon ви кани да посетете техния демо център в Брюксел по време на Labelexpo

170
Miraclon ви кани да посетете техния демо център в Брюксел по време на Labelexpo

Транспортът от Labelexpo до Miraclon е организиран от доставчика – можете да видите на живо демонстрация на системите за термална експонация на фотополимерни флексо клишета Flexcel NX и възможностите за печат с разширено цветово пространство и с по-малко мастило.

 

Labelexpo Miraclon

 

Свържете се с ГЕД на sales@gedbg.com, за да организирате посещение в демонстрационния център на Miraclon

Miraclon Kodak Flexcel NX предоставя функционални инструменти за управление на преноса и нанасянето на мастило чрез създаване на микро текстури върху печатните елементи, позволявайки ви да управлявате точно толкова мастило колкото искате и където го искате.

Тази технология може да спести значително количество разходи от използвани материали и да постигне много високо качество, заради иновативната обработка на клишетата и преноса на мастило в крайния отпечатък.

Системата Flexcel NX се състои от няколко компонента, които включват всичко необходимо за постигане на пълна ефективност в етапа на експонация на клишета от производствения процес.

  1. Термален експонатор Miraclon Kodak NX – Термален експонатор с една от най-добрите лазерни глави на пазара, със SquareSpot технология и резолюция от близо 9600 dpi.
  2. Софтуер за управление на машината Miraclon Kodak Tiff Front End – Специален и интегриран софтуер за управление на машината, комбиниране на поръчки на едно клише и управление на целия процес по експонация.
  3. Специален ламинатор Miraclon Kodak NX Laminator – Специален ламинатор, който премахва изцяло достъпа на кислород до клишета по време на осветяване.
  4. Miraclon Kodak NX Thermal Imaging Layer – Специален филмов слой, който спомага за пълния контрол светлината и нейната посока, която попада върху клишето.
  5. Miraclon Kodak Flexcel NX клишета – Клишета за флексо печат със стандартни дебелини, както и с дебелина подходяща за печат на велпапе.

Свържете се с ГЕД на sales@gedbg.com, за да организирате посещение в демонстрационния център на Miraclon
или
научете повече как системата за флексо клишета Flexcel NX подобрява вашия бизнес и ви помага да правите повече с по-малко.

Посетете щандовете на всички доставчици на ГЕД на изложението Labelexpo!

Uteco – Един от най-големите производители на машини за флексо печат в света, разработващ модулни решения с иновативни технологии.

X-Rite – Производител на трансформиращи индустрията продукти за прецизно управление и комуникация на цвета.

IGT Testing Systems – Разработчик на тестово оборудване за пробен печат за проверка на различни печатни параметри и материали.

Hybrid Software – Водещ разработчик на софтуерни инструменти за управление на процеси и файлове в печатна индустрия.

Nanovis – Разработчик на високо-екологични решения за почистване и поддръжка на части и инструменти за печат.

Epson – Лидер в иновациите на мастиленоструйния печат и с перфектни решения за цветни проби.

Glunz & Jensen – Водещ производител на проявителни машини за офсетови пластини.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.