Muller Martini става премиум партньор на виртуално полиграфическо изложение

65
Muller Martini става премиум партньор на виртуално полиграфическо изложение

Printing Expo е виртуално полиграфическо изложение, което беше представено през април 2020 година. Виртуалната изложба Printing Expo ще работи по същия начин, както изложбите на живо, но ще можете да го посетите по всяко време и отвсякъде. Залата и всички щандове ще бъдат представени в реални физически измерения. Когато шоуто отвори, посетителите ще могат да се ориентират в залата и да посетят виртуално представените щандове, допълнени с 3D продукти.

Printing Expo изграждат изложбена площ от 2 000 кв.м. за Muller Martini, която след като бъде завършена, ще бъде включена в маркетинговата активност на компанията по целия свят.

 

виртуално полиграфическо изложение

 

Вицепрезидентът на Muller Martini, Георг Рива е заявил, че присъствието на Printing Expo „ще предложи на нашите клиенти безопасна среда да работят с нас“.
„Новият виртуален шоурум ще даде възможност на клиентите да видят всички наши продукти в 3D вид, да изгледат образователни видеоклипове, да изтеглят брошури и да посещават семинари от всяка точка на света“, е казал той.

По време на извънредното положение Muller Martini вече са реализирали продажба с помощта на Skype for Business. След тричасова демонстрация на видео на живо Muller Martini са продали ВШМ линия 610 KM, на техния клиент Zhi Sheng Bookbinding от Тайван.

Printing Expo използват платформата за виртуални изложби V-Ex.

Източник: www.printing-expo.online

Интернет портал за печатни технологии.