Paperworld 2020 е в разгара си

99
Paperworld 2020 е в разгара си

Paperworld 2020

И през 2020 изложението Paperworld представя най-новите тенденции за офиса и печатните продукти. Над 1 500 изложители от 60 държави представят бизнеса си на дати 25-28 януари 2020. Ако сте във Франкфурт, не пропускайте да посетите изложението.

Паралелно се провеждат и изложенията Christmasworld и Creativeworld – изложенията, които задават тенденциите в Коледните декорации и креативните продукти.

Вижте още тук.

 

Paperworld 2020

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.