Покана от Komori за виртуалната drupa

144
Покана от Komori за виртуалната drupa

Komori обяви своето участие във виртуалното изложение virtual.drupa на 20-23 април 2021 г.

Най-голямото печатарско изложение в света се провежда в нов онлайн формат заради пандемията от COVID-19. По време на участието си Komori ще се представи в две уеб сесии.

Свързана автоматизация при печат на опаковки

  • Дата и час на провеждане: 8:40 – 9:10, 20 април 2021 г.
  • Тема: Свързаната автоматизация е визията на Komori за създаване на най-добрата интелигентна печатница за бъдещето. Komori представя серията G / GX Advance, Impremia NS40 – най-висок клас оборудване с най-голяма възвръщаемост на инвестицията.
  • Регистрация за сесията тук.

Свързана автоматизация при рекламния печат

  • Дата и час на провеждане: 8:40 – 9:10, 22 април 2021 г.
  • Тема: Komori ще демонстрира високоскоростна стабилна работа на усъвършенстваните модели и „безконтактна“ автоматизация, която свързва след печатните процеси с Apressia CTX132 и MBO K80 чрез облачна технология.
  • Регистрация за сесията тук.

Източник: Komori

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.