Стартира десети брой на печатното издание Print Idea

96
Стартира десети брой на печатното издание Print Idea

Изданието излезе от печат и предстои да бъде разпространено на трите изложения: ЕкспомебелАрхитектурно-строителна седмица и Техномебел.

Получателите са: архитектурни фирми, строителни фирми, ползващи интериорни материали и технологии; интериорни дизайнери, мебелни производители, големи мебелни магазини и вносители на мебели, матраци и интериорни решения за дома, както и фирми-производители от дървообработващата промишленост.

 

Print Idea 2022

Благодарим за доверието на нашите партньори и клиенти-рекламодатели, с които заедно създадохме изданието за вдъхновение на получателите му.

Дизайн първа корица и на изданието: Сфера дизайн

Рекламодатели: Туплекс, GPTS Printshop, Тотем груп, Бай Сърпрайз БГ, Тримикс, Yellow Cat Project, Интел Дизайн, Рекламна агенция Киви, ДекористАрт и със съдействието на Интер Експо Център.

В броя ще видите идеи за: персонализация на мебели с пирография и лазерно гравиране, интериорни и екстериорни табели, печат върху мебели, решения за идентификация на дървения опаковъчен материал (ДОМ), сувенири и рекламни подаръци, брандирани светещи часовници, дървени табели, лампи със задно осветяване и отдалечен контрол, самозалепващи тапети за оцветяване и с печат, също така идеи за висококачествени фотокниги и декоративни решения за кухнята. В Print Idea са представени редица материали за вътрешно облицоване на кемпери и каравани, за декоративни разделители на работното място в отворени пространства. В изданието ще видите едностранни алуминиеви композитни панели с цветове вдъхновени от природата, разпенено PVC за производство на мебели, също и интериорни текстили за дигитален печат, материали за текстилни стени, светещи тавани и акустични панели. Print Idea ще ви предложи и партньор за пълно рекламно обслужване, от дизайн, до печат и довършителни процеси на всички видове печатни материали.

 

Print Idea 2022

Всички продукти или услуги в десети брой на Print Idea 2022 ще бъдат показани последователно и в уеб страницата www.printidea.info пред следващите седмици.

Ако желаете да получите безплатно копие, свържете се с нас и поръчайте от: dessy.todorova@polygraphy.info

Интернет портал за печатни технологии.