Xerox се подготвя за drupa 2008

3450

Компанията Xerox ще бъде най-големият изложител на най-голямото принт изложение drupa 2008, което ще се състои в Дюселдорф, Германия от 29 май до 11 юни.

„Щандът наXerox ще бъде разположен на площ от 3500 кв.м., в изложбена зала 8B” – разкрива г-н Куинси Алън, Президент на Xerox Production Systems Group. „Нашата цел на drupa 2008 е проста: да демонстрираме чрез доказани приложения, че дигиталният печат е изгодна възможност днес. Компанията ни ще демонстрира технологии и бизнес модели за доходен бизнес в сферата на печатните комуникации.” – допълва той.

“drupa 2008 e идеалното място, за да покажем, че Xerox разбира желанието на клиентите си да успяват и печелят и им предоставя възможности за това.” – споделя Армандо Загало, Президент на Xerox Europe. „Ние предлагаме комбинация от точните технологии, точния работен модел и точния бизнес модел, които позволяват на нашите клиенти да генерират 83.5 милиарда щ. долара на дигиталния пазар. На изложението ние ще покажем на клиентите нови възможности за техния бизнес ”

drupa 2008 ще бъде белязана и от грандиозно събитие, което компанията ще посвети на най-голямата промяна в корпоративната си идентичност, която бе направена в началото на тази година.

„Ще комуникираме все по-прогресиращата марка Xerox във всеки аспект на събитието – от откриването, през еко-дизайна и изпълнението на нашия щанд, до начина, по който каним гостите и начина, по който комуникираме с клиентите.”
За да научите повече за участието на Xerox в drupa 2008, можете да посетите www.xeroxdrupa.com. Тук ще можете да направите предварителна регистрация за посещение на щанда на Xerox и да научите за повече от 50 принт- приложения.

– XXX –
XEROX е лидер в производството на целия спектър от цифрово печатно оборудване, от модели за персонални потребители до високотехнологични машини за професионална полиграфия. XEROX предлага решения за повишаване на ефективността на работата и доходността на бизнеса на клиентите си по целия свят, от малките офиси до международни корпорации. Днес компанията работи в повече от 170 държави и произвежда за пазара над 200 продукта. Създадената през 2004 г. дивизия XEROX Евразия обединява 23 държави, сред които е и България. Регионалното представителство на компанията в София осигурява пълен спектър от услуги, свързани с продажба и техническо обслужване на оборудването на XEROX. Партньорската мрежа на XEROX България включва повече от 100 големи партньори и реселъри. Системата на следпродажбеното обслужване разполага с над 50 сервизни центъра. Допълнителна информация за компанията, нейните продукти и дейности може да се намери на сайтовете – www.xerox.bg и www.xerox.com.

За контакти:
Валентин Митев, Marketing communications, Xerox Bulgaria, тел: 460 69 20, valentin.mitev@xerox.com
Ралица Николова, New Moment PR, тел: 963 04 66, raly@newmoment-bg.com

Прочетете още:

Интернет портал за печатни технологии.