FACTOR.BG ви кани на крафт бира и представяне на професионални решения за микро и малък бизнес

404
FACTOR.BG ви кани на крафт бира и представяне на професионални решения за микро и малък бизнес

На 15-ти юни (четвъртък) FACTOR.BG ви кани на крафт бира и представяне на професионални решения за микро и малък бизнес – фотография, крафт, сувенири, персонализирани подаръци, фотокниги, корпоративен имидж и подвързване на документи.

Машини и технологии, достъпни за всеки размер бизнес, които да осигурят професионално изработени продукти, независимост от външни изпълнители и висококвалифициран персонал – всичко това в прекрасната атмосфера на хотел Jagerhof в Пловдив, с чаша крафт-бира Jägerhof в ръка!
В работно време!!!

 

бира Jagerhof

 

Изложението ще стартира на 15.06.2023 г. от 10:30 до 18:00 часа в Конферентния център на хотел Jägerhof в Пловдив.
Колегите от FACTOR.BG ще ви запознаят с възможностите да изработвате сами повече от продуктите, които продавате, осигурявайки си уникалност, отлична себестойност и пълна независимост от подизпълнители, ние сме подбрали ключови продукти – принтери, консумативи, материали, довършителни машини и приспособления. Също така ще споделят опит и ще се постараят да отговорим на въпросите ви.

Очаквайте повече информация и форма за регистрация на www.factor.bg

Домакините от хотел Jägerhof, в прекрасния Пловдив, ще осигурят достатъчно количество добре охладена крафт бира от бутиковата им пивоварна и бирария, намираща се на няколко метра встрани! Все пак, ще е юни!

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.