Fespa Global Print Expo се завръща в Берлин

44
Fespa Global Print Expo се завръща в Берлин

 

FESPA Global Print Expo се завръща през 2022 г. в изложения център Messe Berlin, Германия на дати 31 май – 3 юни.

Водещото европейско изложение за печат ще обедини отново ключови професионалисти от индустрията, като дава възможност за ценни контакти и изграждане на бизнес. Отново на живо и лице в лице с доставчиците,  ще видите най-новите иновации и тенденции в производствения печат.

 

 

От 31 май до 3 юни ключови доставчици в индустрията ще се съберат, за да покажат най-новите разработки в широкоформатния, дигитален, офсетов, текстилен и директен печат върху облекла, бродерии, табели и много други.

Както винаги, паралелно се провежда и European Sign Expo 2022

Берлин два пъти е бил домакин на изключително успешните изложения FESPA – през 2007 и 2018 г., Местоположението и туристическите връзки правят мястото популярна дестинация сред изложители и посетители. Заемайки осем зали, събитието през 2022 г. ще осигури платформа за технологични иновации в дигиталния, широкоформатния, сито и текстилния печат.

Над 250 доставчици, включително Brother, Canon, Durst, Fujifilm, HP, Kornit, Mimaki и M&R, са сред най-големите изложители до момента.

Printeriors на FESPA ще подчертае многото възможности в печатния интериорен декор, отново под формата на интерактивно изживяване на посетителите.

World Wrap Masters също ще се завърнат, предлагайки на посетителите възможността да видят надпреварата за титлата World Wrap Master Europe 2022, последвано от награждаване на победителите на финала на World Wrap Masters.

Регистрацията за посетители ще започне на 1 март 2022.

Интернет портал за печатни технологии.