Fiery увеличи броя на шаблоните в пакета за облепяне на превозни средства Pro Vehicle Outline

453
Fiery увеличи броя на шаблоните в пакета за облепяне на превозни средства Pro Vehicle Outline

Fiery разшири броят на шаблоните за облепяне на превозни средства, като включи различни нови модели излезли през 2024 г.

 

Pro Vehicle Outline

 

Pro Vehicle Outline (PVO) вече включва най-новата колекция шаблони за автомобили от 2024 г. от редица европейски и американски производители, сред които Ford, Tesla, Volkswagen, Peugeot, Mercedes-Benz, Renault и Dacia.

„Индустрията за облепяне на превозни средства преживява бум в целия свят, а PVO улеснява дизайнерите и монтажниците да създават висококачествени, персонализирани облепяния и брандиране за най-популярните модели 2024 г. на леки автомобили, камиони, SUV, ремаркета, микробуси и специализирани превозни средства“, казва Джон Хенце, вицепрезидент продажби и маркетинг на Fiery.

Pro Vehicle Outline (PVO) предлага и инструменти, които помагат за рационализиране на офертите и проектите за облепяне на автомобили. PVO WrapUP е динамична софтуерна услуга, предназначена да опрости създаването на готови за клиента ценови оферти и да осигури точни изчисления на квадратурата на автомобила за облепяне.

„Всяка година разширяваме колекцията от шаблони на PVO с нови марки и модели и сега разполагаме с библиотека от 19 500 шаблона. Добавянето на превозни средства от производители като Volkswagen, Peugeot, Renault и други демонстрира нашия ангажимент да отговорим на специфичните нужди на европейската индустрия за облепяне на автомобили“, каза Хенце.

Вижте още публикации на тема облепяне на автомобили в Printguide.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.