Текстилното изложение ITMA 2023 с подкрепа за стартиращи фирми

330
Текстилното изложение ITMA 2023 с подкрепа за стартиращи фирми

 

 

На 8-14 юни 2023 в Милано, Италия ще се проведе текстилното изложение ITMA 2023.

На предстоящото изложение ще има нова инициатива за подкрепа на стартиращи фирми с нови и иновативни предложения за иновации в текстилната, шивашката и модната индустрия.

CEMATEX, собственикът на изложението, ще предостави на избрани млади предприятия решения за текстилната и шивашката индустрия с безвъзмездна помощ за изложбено участие в Start-Up Valley по време на ITMA 2023. Грантът за стартиране на CEMATEX ще покрие разходите за наем на специален щанд, оборудване и бизнес контакти.

 

Президентът на CEMATEX г-н Ернесто Маурер каза: „Развълнувани сме да стартираме тази инициатива за привличане на иновативни стартиращи фирми към ITMA 2023. Start-Up Valley ще бъде добро допълнение към ITMA Research & Innovation Lab“.

„Като най-голямото изложение за текстилни технологии, привличащо водещи производители на текстил и облекла от цял ​​свят, ITMA предлага на младите предприемачи полезна платформа за представяне на своите иновации пред международна аудитория за намиране на инвеститори, сътрудници, за използване на връзки в индустрията и професионалните мрежи. ”

CEMATEX (Le Comité Européen des Constructeurs de Machines Textiles) е организация, включваща 9 национални европейски асоциации за текстилни машини в свободната пазарна икономика.
CEMATEX е собственик на ITMA – най-голямото международно изложение за текстилни машини в света.
Деветте асоциации са от държавите Белгия, Франция, германия, Италия, Холандия, Испания, Швеция, Швейцария, Великобритания.

ITMA е най-влиятелното световно изложение за текстил и облекло.
Собственост на CEMATEX, ITMA е мястото, където индустрията се събира на всеки четири години, за да демонстрира най-новите технологии за обработка на текстил и облекло, машини и материали, да насърчава сътрудничеството и да създава партньорства.
Изложението се провежда в Европа от 1951 година.

Интернет портал за печатни технологии.